A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відзначили обдаровану юнь Глобинської громади

Дата: 21.12.2018 08:56
Кількість переглядів: 2041

20 грудня 2018 року в районному будинку культури відбулися урочисті заходи з відзначення обдарованих дітей Глобинської громади та їх педагогів, викладачів і тренерів, які допомагали їм досягати вершин знань, розвивати творчі здібності і вміння та спортивну майстерність.

 

Перед початком заходу присутніх радували своїм вмілим виконанням милозвучних мелодій учасники народного аматорського духового оркестру «Орфей». На сцені районного будинку культури щирі оплески присутніх зривали виступи юних вихованців дитячої школи мистецтв міста Глобине, зразкового аматорського хореографічного колективу «Сузір’я» Глобинського міського будинку культури, зразкового аматорського ансамблю народного танцю «Астарта-Зорецвіт».

 

Успішну юнь та їх мудрих і  кваліфікованих наставників   вітали керівники Глобинської громади: Станіслав Джусь, Галина Токаренко, Світлана Лазаренко, начальник відділу освіти міськвиконкому Світлана Надтока. Добрі слова побажань звучали з вуст представників підприємств міста, які постійно надають фінансову підтримку талановитим та обдарованим дітям Глобинщини. Зокрема, від ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт» Словцова Альона - заступник головного директора з соціальних питань, від агропромислової групи  «Арніка» Віта Коврижко – керівник відділу соціальної політики, голова молодіжної організації Глобинської громади, від групи підприємств «Глобине» Дарія Пархоменко – куратор освітнього проекту, від ВП "Глобинський цукровий завод" ТОВ "Цукорагропром" Світлана Крутипорох – голова профспілкової організації та фахівець з соціальних питань.

 

Переможці обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів, фестивалів, олімпіад,  змагань та турнірів, а також їх наставники отримають на особисті каркові рахунки відповідно до міської Програми підтримки обдарованих дітей та рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради №286 від 22 листопада 2018 року  «Про виплату матеріальної винагороди обдарованим дітям, молоді, творчим колективам та їх наставникам» грошові винагороди.

 

А переможцям районних та міських  предметних олімпіад, творчих та спортивних конкурсів і змагань вручені подарункові сертифікати.

 

Проведення заходу стало свідченням того що наші обдаровані та талановиті діти в Глобинській громаді знаходять реальну підтримку для розвитку своїх здібностей, творчих вмінь та спортивного гарту.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

P.S. Більше фото із свята дивіться в розділі ФОТОГАЛЕРЕЯ "Юна еліта Глобинської громади"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень