A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Мереживо зимових свят

Дата: 21.12.2018 11:12
Кількість переглядів: 826

Новорічні свята всі зазвичай проводять з родинами чи друзями. Це час підтримання (для когось і відновлення) тісних зв’язків між родичами, давніми знайомими. І це відмінний привід для того, аби урізноманітнити своє дозвілля.

 

Завітайте самі та приводьте дітей чи онуків до бібліотек Глобинської громади! Матимете можливість познайомитися з традиціями зимових свят (Нового року, Різдва Христового, Свята Меланки та ін.) та поповните скарбничку традицій святкування цікавими ідеями.

 

Тамара Гладирь (бібліотекар Бабичівської сільської бібліотеки) підготувала народознавче свято «Прийшов Миколай – двері відчиняй!» Це була пізнавальна мандрівка з легендами та повір’ями, загадками та розвагами для учнів початкових класів Бабичівського навчально-виховного комплексу. Цікавою для малечі була і фотосесія влаштована на свіжому повітрі. На гостину до сільського закладу культури діти завітали з класоводами та директором навчального закладу Нелею Родак. Святковий  настрій створювала яскраво вбрана ялинка та солодкі подарунки.

 

Працівники Глобинського міського будинку культури (завідуюча Людмила Логвин) та Глобинської міської бібліотеки (завідуюча Раїса Погода) приготували свято для місцевої дітвори. А вже тут розваг було…. І виставка новенької літератури, і цікаві оповідки бібліотекарів. За підтримки керівника вокального гуртка Зої Назаренко діти підготували низку новорічних поезій та пісень. А хіба ж буває таке свято без ошатної лісової красуні та солодких сюрпризів?

 

Тож нехай новорічні свята приходять і у вашу домівку весело та з любов’ю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень