A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Питання захисту прав дитини на постійному контролі

Дата: 17.01.2019 09:02
Кількість переглядів: 917

14 січня 2019 року відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Глобинської міської ради під головуванням заступника міського голови Галини Токаренко. На засіданні було розглянуто ряд важливих питань порядку денного: про надання дозволу на укладення договору продажу та дарування майна, про доцільність ( недоцільність) позбавлення батьківських прав.

За результатами проведеного засідання прийняті відповідні рішення, рекомендації, які будуть подані на розгляд виконавчого комітету для прийняття рішень до виконання.

Одним із розглянутих питань на Комісії було встановлення контролю за фактом здійснення догляду за хворою дитиною. Члени комісії вирішили рекомендувати виконавчому комітету  покласти обов'язки щодо контролю за фактом здійснення догляду за хворою дитиною, на відділ соціального забезпечення виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2014 р. № 623, здійснення контролю за цільовим використанням коштів державної допомоги при народженні дитини і створенням належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей, покладено на відділ соціального забезпечення  виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Спеціалістами відділу здійснено перевірки цільового використання коштів державної допомоги при народженні дитини. Під час відвідування сімей складено відповідні акти, де вказуються умови, які створені для виховання та розвитку дитини, перевіряється наявність у дитини харчування та одягу відповідно до віку та сезону, наявність засобів гігієни тощо.

В ході обстеження сімей  спеціалістами відділу  проводяться бесіди щодо формування засад відповідального батьківства, створення гармонійних відносин в сім’ї та належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень