A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чорнобильці району провели засідання Ради

Дата: 25.01.2019 14:34
Кількість переглядів: 638

25 січня 2019 року в приміщенні залу засідань Глобинської міської ради відбулося засідання Ради Глобинської районної організації Всеукраїнського громадського об’єднання «Союз Чорнобиль України». Найбільше представників громадської організації прибуло з с-ща Градизьк,  міста Глобине та сіл Великі Кринки і Святилівка.

 

Для участі в роботі Ради були запрошені представники Глобинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області, Глобинської Центральної районної лікарні, Управління соціального захисту населення Глобинської районної державної адміністрації, відділу соціального забезпечення виконавчого комітету Глобинської міської ради.

 

З фактичним станом з нарахування та проведення пенсійних виплат учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, заборгованості з виплат пенсійних нарахувань  за рішеннями суддів присутніх ознайомила  начальник Глобинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області Ірина Молочко.

 

Про забезпечення учасників ліквідації аварії на ЧАЕС санаторно-курортними путівками,   можливість пройти лікування в Кременчуцькій лікарні відновного лікування за рахунок коштів, виділених з бюджету Глобинської районної ради,  повідомила  начальник відділу Управління соціального захисту населення Глобинської райдержадміністрації Віталіна Стецун.

 

Про  стан оздоровлення чорнобильців-ліквідаторів в районі,  порядок отримання безоплатного протезування та лікарських препаратів за рецептами сімейних лікарів присутні дізналися від   лікаря Глобинської ЦРЛ  Ольги Сьомки.

 

Про досвід роботи з надання соціальних гарантій, пільг та матеріальної допомоги в рамках міської Програми «Соціальний захист» учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, які проживають на території Глобинської громади розповіла начальник відділу соціального забезпечення виконавчого комітету Глобинської міської ради Людмила Норенко.

 

По закінченню зустрічі чорнобильці обговорили інші питання, що стосуються діяльності громадської організації та соціального захисту учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, які  проживають на території Глобинського району.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень