Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Звіт про роботу відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого комітету ради у 2018 році

Дата: 28.01.2019 15:06
Кількість переглядів: 2048

Робота відділу у 2018 році була направлена на виконання заходів Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік, цільових програм громади, рішень міської ради та її виконавчого комітету, розпоряджень міського голови.

      На виконання Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2017-2020 роки, з метою забезпечення безперебійності та підвищення якості надання послуги з централізованого водопостачання та водовідведення населення та інших споживачів відділом організовано і здійснено такі заходи:

1. Придбано за кошти міського бюджету та встановлено на водозаборах в селах Семимогили, Кордубанове та Старий Хутір три станції автоматичного управління свердловинними насосами САУ «Каскад – ГА ПЧ» з частотними перетворювачами на загальну суму 275 тис.грн.

2. Виконані роботи з відновлення дебіту семи водозабірних свердловин на водозаборах в місті Глобине та селах Яроші, Кордубанове, Семимогили за кошти міського бюджету в сумі 930,196 тис.грн.

3. Придбано за кошти міського бюджету та передано комунальному підприємству «Глобинське»  для обладнання  артезіанських свердловин 9 свердловинних насосів Pedrollo за кошти міського бюджету в сумі 186,159 тис.грн.

4. Придбано  та передано комунальному підприємству «Глобинське»  для прочищення забруднень у трубопроводах централізованої каналізації машину секційного типу К-1500 SE та спіралей до неї  за кошти міського бюджету в сумі 170 тис.грн.

5. Відремонтовано станцію автоматичного управління свердловинним насосом САУ «Каскад – ГА ПЧ» на комунальному водозаборі «Цукровий завод» в м.Глобине за кошти міського бюджету  в сумі 35 тис.грн.

6. Проведені роботи з поточного ремонту оглядових і технологічних колодязів централізованого водопостачання і водовідведення в м.Глобине за кошти міського бюджету в сумі 180 тис.грн.

7. Капітально відремонтований водопровід по вул. Привітна в м.Глобине. В результаті замінено 212 метрів аварійного водопроводу на пластикові труби. Освоєні кошти міського бюджету в сумі 185 тис.грн.

        На виконання «Програми поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів Глобинської міської ради на 2017-2020 роки» з метою покращення стану надання послуги з поводження з твердими побутовими відходами відділом організовані і виконані такі заходи:

1. Придбані та встановлені на майданчиках для збору сміття біля будинків багатоквартирної забудови 9 навісів контейнерних майданчиків за кошти міського бюджету  в сумі 197 тис.грн.

2. Придбані 500 шт. контейнерів пластикових об’ємом 120 літрів за кошти міського бюджету в сумі 400 тис.грн. для запровадження побудинкового збору твердих побутових відходів у садибній забудові міста Глобине.

3. Розроблений і затверджений один паспорт звалища твердих побутових відходів в м. Глобине та один експертний висновок щодо експлуатаційного стану сміттєзвалища в с. Устимівка за кошти міського бюджету в сумі 37,5 тис.грн.

4. Виготовлено і передано КП «Глобинське» для розповсюдження серед населення 500 шт. листівок щодо правил поводження з твердими побутовими відходами за кошти міського бюджету в сумі 875 грн.

 

    У сфері благоустрою населених пунктів відділом організовані заходи:

1. Проведено поточний ремонт асфальтобетонного покриття вулиць і доріг населених пунктів громади загальною площею 14130,85 м2  та поточний ремонт щебеневого покриття вулиць загальною площею 19166 м2  за кошти міського бюджету на загальну суму 6381507 тис. грн.

2. Виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт мощення зупинок громадського транспорту м. Глобине за кошти міського бюджету в сумі 27 тис.грн.

3. Придбано і встановлено на території  сіл Кордубанове, Новомосковське та Старий Хутір три дитячі ігрові майданчики за кошти міського бюджету у сумі 223,146 тис.грн.

4. На виконання Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян на 2018 рік придбано і передано ініціаторам для встановлення на територіях м. Глобине та с. Яроші 4 комплекти обладнання для дитячих ігрових майданчиків за кошти міського бюджету у сумі 117 тис.грн. та альтанку для с. Опришки за кошти міського бюджету у сумі 30 тис.грн.

5. Придбано і встановлено 4 павільйони автобусних зупинок ( дві зупинки у м.Глобине та по одній у селах Кордубанове і Опришки) за кошти міського бюджету у сумі 110,2 тис.грн.

6. Проведені роботи щодо ліквідації стихійних звалищ твердих побутових відходів на територіях населених пунктів громади. Освоєні кошти міського бюджету у сумі 130 тис.грн.

7. З метою озеленення територій населених пунктів громади придбано і висаджено саджанці багаторічні дерев та кущів та саджанці однорічних квітів за кошти міського бюджету у сумі 40 тис.грн.

8. На виконання Програми зайнятості населення Глобинської міської ради на 2018 рік створено 159 тимчасових робочих місць у сфері благоустрою територій. На дані заходи освоєні кошти міського бюджету у сумі 395,42 тис.грн. та кошти Державного фонду зайнятості у сумі 249,39 тис.грн.

9. З метою зменшення збитковості КП «Глобинське» при наданні послуг з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах проведені заходи з переведення паливної системи автобусів з бензину на скраплений газ за кошти міського бюджету у сумі 104 тис.грн.

            У сфері автотранспортних послуг відділом на протязі року проведено роботу щодо відкриття нового автобусного маршруту №8 Бориси-Глобине, організовано проведення конкурсів на перевезення на автобусних маршрутах загального користування №№ 2,4,5,7,8. Спеціалістами відділу проведено 5 перевірок перевізників на автобусних маршрутах міста щодо дотримання ними умов договорів та складені відповідні акти.

              У 2018 році відділом розроблено і подано на розгляд ради Програму регулювання чисельності безпритульних тварин на території Глобинської міської ради на 2018-2020 роки, розроблено проект регуляторного акту: «Рішення сесії Глобинської міської ради Про затвердження Правил благоустрою та утримання території м.Глобине та сіл Глобинської міської об’єднаної територіальної громади.

             У сфері надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами відділом розглянуто 5 заяв на продовження дозволу на розміщення рекламоносіїв та 6 заяв на встановлення рекламоносіїв на території міста Глобине та підготовлені проекти відповідних рішень виконкому ради. Проводиться постійний  контроль за  дотриманням законності щодо розміщення рекламо носіїв.

              На протязі року відділом розроблялись бюджетні запити на фінансування заходів у сфері надання комунальних послуг, у сфері благоустрою і дотримання чистоти у населених пунктах громади, розроблялись і коригувались  паспорти бюджетних програм.

              Протягом року відділом готувались і подавались на розгляд виконавчого комітету ради питання щодо виконання повноважень виконкому, які належать до компетенції відділу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень