A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

На крилах кохання

Дата: 12.02.2019 16:59
Кількість переглядів: 1301

Останній місяць зими прохолодний та дуже палкий. 14 лютого той день, коли оберемки квітів, солодощі, м'які іграшки, повітряні кульки, валентинки з обіймами будуть дуже доречними. На порозі день закоханих! У міському будинку культури ім.Франка відбувся літературно-музичний вечір «На крилах кохання». Відвідувачі приходили на захід сімями, відпочивали в колі друзів. От де рясніло усмішками, жартами, піснями та талановитими людьми!

 

Для початку бібліотекар Інна Дзюба підготувала книжкову виставку-презентацію, на якій зібрала твори письменників усіх часів, присвячені темі кохання. Інна Олександрівна розповіла про походження слів «кохати» та «любити», а декламуючи вірш Володимира Сосюри «Так ніхто не кохав» здійняла серед глядачів хвилю почуттів. Місцеві літератори - Лілія Білоус, Світлана Жукова, Ніна Полівко, Валентина Циган, Іван Бугай – читали власні вірші про людські почуття, відносини та друзів. Окрасою заходу були пісні про любов до батьків у виконанні Надії Оленич. А щоб було весело, провели низку конкурсів та розваг: виготовляли святкові листівки-валентинки, бавилися стрілами Амура, втішали один одного компліментами.

Свято вдалося на славу! Організували та провели його: завідуюча будинком культури ім.Франка Валентина Базарова, керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва Людмила Юременко, бібліотекар Інна  Дзюба. Окрема подяка Вірі Дударь, керівнику хореографічного гуртка БК ім.Франка, за допомогу в організації свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень