A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Технічна допомога з Європи: отримано обладнання для енергетичних експрес-аудитів бюджетних будівель

Дата: 11.03.2019 16:45
Кількість переглядів: 1302

11 березня на виробничій нараді керівників відділів виконавчого комітету Глобинської міської ради за участю міського голови Станіслава Джуся та заступника Олександра Артюшенка  енергоменеджером громади В’ячеславом Шайногою було представлено комплект обладнання, який складається з фахових інструментів для вимірювання технічних параметрів енергоефективності та є необхідним для роботи енергоменеджера (так званий «Набір енергоменеджера»).

 

Даний набір був отриманий 5 березня заступником міського голови Олександром Артюшенком та енергоменеджером громади В’ячеславом Шайногою на конференції-тренінгу  «Обладнання енергоменеджера на практиці» в рамках проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», який впроваджується компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та Програми «U-LEAD з Європою».

До складу набору енергоменеджера входять:

  • Лазерний далекомір FL-60 – електронний прилад для вимірювання відстані;
  • Люксметр – електронний прилад для вимірювання рівня освітлення;
  • Реєстратор температури та вологості DTR-305 – електронний прилад для вимірювання температури та вологості з функцією запису даних;
  • Енергометр –це прилад, який може вимірювати споживану потужність електроприладів і вартість електроенергії. Це допомагає користувачам відслідковувати споживання електроенергії і зменшувати рахунки на оплату.

Крім того, в набір входить світлодіодний ліхтарик та зарядний пристрій для акумуляторів.

 

Дане обладнання допоможе в проведенні енергетичних експрес-аудитів в  бюджетних будівлях Глобинської громади та визначення заходів для створення сприятливого мікроклімату в приміщеннях.

Олександр Артюшенко на конференції-тренінгу  «Обладнання енергоменеджера на практиці» в рамках проекту «Енергоефективність у громадах ІІ»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень