A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про функціонування закладів первинної медичної допомоги у громаді: стан, проблеми, перспективи

Дата: 20.03.2019 19:48
Кількість переглядів: 1327

20 березня Глобинський міський голова Станіслав Джусь провів робочу нараду з питань діяльності закладів первинної медичної допомоги у громаді. У засіданні взяли участь заступник міського голови Галина Токаренко, начальник фінансового відділу Світлана Замогильна, головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги у Глобинському районі» Валентина Хавронюк, старости та працівники закладів охорони здоров’я.

В ході зустрічі очільниця первинної ланки медицини району Валентина Хавронюк інформувала про роботу підпорядкованих медичних закладів в умовах реформи, їх матеріально-технічне забезпечення, про систему оплати праці працівників первинної ланки.

Учасники наради обговорили проблемні питання надання медичних послуг жителям громади та можливі шляхи їх вирішення. Зокрема, підключення ФАПів до мережі Інтернет, забезпечення необхідною компютерною технікою, меблями, інвентарем, телефонним звязком, транспортом для медичних працівників та інші. Особливо жваво обговорювалося питання щодо можливого здійснення прийому сімейними лікарями на ФАПах  населених пунктів громади з метою наближення послуг до жителів.

Підводячи підсумки, міський голова Станіслав Джусь наголосив на необхідності постійного діалогу та співпраці медиків, керівництва міської ради, старост та громадськості для усвідомлення спільного, комплексного підходу до вирішення порушених проблемних питань та знаходження шляхів покращення якості надання медичних послуг.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень