A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

«Мама, тато, я – спортивна сім’я»

Дата: 25.03.2019 11:05
Кількість переглядів: 1275

23 березня 2019 року в Глобиному у спортивному залі Глобинської гімназії №1 імені В.Є.Курченка відділом культури, спорту, сім’ї та молоді виконкому міської ради було організовано свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Глядачів та учасників змагань вітав хореографічний колектив «Флорес» Глобинської дитячої школи мистецтв (керівник Віра Дударь)  та Ванесса Затуливітер.
 

Діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність і командну згуртованість. І не лише діти, а й батьки старанно та зі спортивним запалом долали перешкоди. Загалом у родинному спортивному заході взяло участь 7 сімей: Бесарабових (м.Глобине), Куркалових (м.Глобине), Стіхіних (м.Глобине), Смаглюк (с.Бориси), Скапи (С.Бабичівка), Григи (с.Жуки), Остапенків(с.Пироги).
 

За підсумками спортивних випробувань абсолютним переможцем цьогорічного спортивного змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я» стала команда «Блискавка» (сім'я Стіхіних), яка представляла місто Глобине та Глобинську гімназію № 1.
 

Усі учасники змаганьнезалежно від зайнятих місць, були нагороджені грамотами, подарунками та солодкими призами.
 

І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у сімейному колі.
 

Відділ культури, спорту, сімї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради висловлюють слова вдячності відділу освіти виконкому міської ради, старості Бабичівського старостинського округуСтаніславу Живолупу, старості Пирогівського старостату Тамарі Кірян, старості Борисівського старостату Валентині Демченко, директору Глобинської гімназіїї ім. В.Є Курченка Катерині Скляр, директору Жуківської філії «ЗОШ І-ІІст.» Глобинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 Олександру Качмару, вчителеві фізичної культури Глобинської філії «ЗОШ І-ІІ ст. №4» Глобинської ЗОШ І-ІІІ ст. №5 Олегу Лисенку, директору та викладачам Глобинської дитячої школи мистецтв Миколі Омельченку, Вірі Дударь та Юлії Потоцькій за співпрацю та активну допомогу у проведенні спортивного сімейного свята.
 

Вітаємо переможців та призерів свята і зичимо їм успішної підготовки та виступу на змаганнях обласного рівня!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень