A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Як заключити договір на користування індивідуальним пластиковим контейнером для збору твердих побутових відходів

Дата: 26.03.2019 14:33
Кількість переглядів: 905

Фото без описуОсновними принципами державної політики у сфері поводження з відходами, визначеними Законом України «Про відходи», є пріоритетний захист навколишнього середовища і здоров’я людини від негативного впливу відходів, забезпечення ощадливого використання матеріально-сировинних та енергетичних ресурсів, науково обгрунтованого узгодження екологічних, економічних і соціальних інтересів суспільства щодо утворення та використання відходів з метою забезпечення його сталого розвитку.

На виконання «Програми поводження з твердими побутовими відходами у населених пунктах Глобинської міської ради на 2017-2020 роки» в частині міста Глобине, де знаходяться приватні домоволодіння (мікрорайон Росія), а також по вулицях Бубнарівська, Курченка, Степова, Молодіжна, провулках Курченка, Степовий  запроваджено збір твердих побутових відходів в індивідуальних пластикових контейнерах ємністю 120 л. Контейнери придбано за кошти місцевого бюджету та передано в КП «Глобинське» для  надання у користування в приватних домоволодіннях на договірних умовах.

Для заключення договору на користування індивідуальним пластиковим контейнером для збору твердих побутових відходів необхідно звернутися у міський відділ «Центр надання адміністративних послуг» за адресою: вулиця Травнева,4, м. Глобине.

При собі мати:

  • паспорт
  • ідентифікаційний код
  • домову книгу.

 

Згідно «Правил благоустрою та утримання території міста Глобине та сіл Глобинської міської ради», затверджених рішенням сесії Глобинської міської ради від 28 лютого 2019 року №119, підприємства, установи, організації, громадяни, а також власники житлових будинків зобов’язані укладати із спеціалізованими підприємствами (КП «Глобинське») угоди на вивезення з території сміття, побутових відходів, рідких нечистот. За не виконання вказаних вимог настає адміністративна відповідальність з накладенням штрафу до 1360 грн.

 

    Відділ розвитку житлово-комунального

    господарства та благоустрою

    виконавчого комітету Глобинської  міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень