A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зробимо територію громади чистою разом!

Дата: 04.04.2019 15:36
Кількість переглядів: 658

4 квітня в залі засідань міської ради керівники підприємств, установ та організацій міста, а також старости зібралися під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Артюшенка на розширене засідання штабу із проведення двомісячника чистоти, озеленення та благоустрою, щоб скоординувати план дій задля покращення благоустрою території Глобиного та населених пунктів, що входять до складу старостинських округів.

Про результати моніторингу стану благоустрою території міста поінформував провідний спеціаліст відділу розвитку житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради Олександр Салабай, який доповнив інформацію фото, що красномовно свідчили про наслідки «високої» екологічної культури окремих громадян - жителів Глобиного та установ і організацій.

Олександр Артюшенко поінформував присутніх, що у місті триває робота з налагодження організованого збору твердих побутових відходів (пластикові контейнери для сміття, мішки), проте громадяни не дуже активно укладають договори з комунальним підприємством. Тому заступник міського голови звернувся до присутніх з проханням долучитися до проведення активної роз’яснювальної роботи серед населення.

Потому узгоджено план дій щодо благоустрою прилеглих та закріплених територій з кожним керівником, запрошеним до участі в засіданні штабу.

Роботи з реалізації плану заходів із проведення двомісячника чистоти, озеленення та благоустрою на території об’єднаної територіальної громади тривають.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень