A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Дата: 11.04.2019 16:37
Кількість переглядів: 485

Керуючись п.8  ст. 46 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні” скликаю 47 сесію Глобинської міської ради І скликання 25 квітня 2019  року о 10.00 в залі засідань Глобинської міської ради.

 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про внесення доповнень до Переліку адміністративних послуг, що надаються через/та відділ «Центр надання адміністративних послуг»  виконавчого комітету Глобинської міської ради, затвердженого рішенням 24 сесії Глобинської міської ради І скликання від 20.09.2017 №871.
  2. Про передачу від виконавчого комітету Глобинської міської ради в господарське відання КП «Глобинське» конструктивних елементів дитячого майданчика с. Яроші.
  3. Про  затвердження акту приймання-передачі конструктивного елемента  дитячого майданчика від  СФГ «Златопіль» у комунальну власність Глобинської міської ради.
  4. Про  затвердження акту приймання-передачі конструктивних елементів дитячого майданчика від ТОВ АФ «Хлібодар» у комунальну власність Глобинської міської ради.
  5. Про  затвердження акту обсте6ження приміщення будинку культури села Яроші   Глобинського району.
  6. Про внесення змін до Порядку передачі в оренду комунального майна територіальної громади міста Глобине, Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду комунального майна територіальної громади міста Глобине.
  7. Про затвердження Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2019 рік.
  8. Про затвердження Програми підтримки розвитку малого і середнього підприємництва в Глобинській міській територіальній громаді на 2019-2020 роки.
  9. Про виконання Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік.
  10. Про внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2019 рік.
  11. Про внесення змін і доповнень до бюджету Глобинської об’єднаної міської територіальної громади  на  2019 рік.
  12. Земельні питання.

 

 

Міський голова                                    С.В. Джусь

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень