A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Глобинській громаді відкрито перший сучасний майданчик для міні-футболу із штучним покриттям

Дата: 20.04.2019 15:02
Кількість переглядів: 1789

Сьогодні в місті Глобине відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям для занять міні-футболом.

 

Вітаючи присутніх з цією подією, Глобинський міський голова Станіслав Джусь зауважив, що завжди приємно брати участь у відкритті нових об’єктів в Глобинській громаді, що міська рада робить усе можливе, аби облаштувати якісне дозвілля жителям громади, і значна увага приділяється саме спорту: за короткий час існування громади вже облаштовано 8 спортивних, тренажерних майданчиків, проведені ремонти в 5 спортивних залах шкіл, збудовано два волейбольних майданчики, введено 6 посад спортивних інструкторів. І сьогодні відквривається ще один довгоочікуваний об’єкт для заннять мініфутболом. Водночас очільник громади подякував депутату Полтавської обласної ради Миколі Перваку, уродженецю села Манжелія, який теж був присутній на заході. Адже саме за його підтримки і здійснилася давня мрія місцевих шанувальників спорту.

 

В свою чергу Микола Первак побажав глобинцям нових пермог, нових досягнень та здобутків як у спорті, так і на шляху до розбудови громади, добробуту її жителям та мирного неба.

 

Вітання прозвучали з вуст куратора будівництва спортивного майданчика, заступника міського голови Олександра Артюшенка. Він розповів, що відкриття міні-футбольного поля стало можливим завдяки об’єднанню зусиль усіх гілок влади:  більш як 700 тисяч гривень на його будівництво виділено з державного бюджету та біля 900 тисяч гривень з бюджету міської об’єднаної територіальної громади.

 

Почесні гості мали за честь перерізати святкову стрічку, першими ступити на футбольне поле та відзначити квітами, грамотами та сувенірами ветеранів глобинського футболу: Віталія Суховієнка, Григорія Литвиновича, Володимира Курченка, Віктора Яременка, Юрія Яременка, Григорія Сироватня, Анатолія Воронченка, Валерія Бєлова, Олександра Гудима, Миколу Савченка, Валерія Чорноуса, Віктора Романа та Миколу Туренка. Юні шанувальники футболу отримали в дарунок м’ячі.

 

Яскраву танцювальну композицію учасникам святкування подарував хореографічний колектив «Флорес» Глобинської дитячої школи мистецтв (керівник Віра Дударь).

 

А на завершення дійства відбувся турнір з міні-футболу серед команд різних вікових категорій.

 

Загалом же введення в дію спортивного майданчика зі штучним покриттям покращить підготовку наших юних футболістів до спортивних змагань, та забезпечить якісне та змістовне дозвілля дорослим шанувальникам футболу.

Фото без опису

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень