A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 25.04.2019 14:00
Кількість переглядів: 653

23 квітня 2019 року під головуванням міського голови, в залі засідань міської ради відбулося планове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради. Під час засідання члени виконавчого комітету, доповідачі, запрошені заслухали та обговорили 27 питань затвердженого порядку денного, що стосувались різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Володимир Бондарь представив до погодження проект Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2019 рік. Доповідач повідомив, що в основу покладено вже відпрацьовану Програму, зі змінами з огляду на досвід минулих років. Зокрема, для рівного доступу жителів всіх населених пунктів до Програми, запропоновано при відборі проектів розділити територію громади на 10 секторів у відповідності до територіальних виборчих округів.

При обговоренні даної Програми старостою Пирогівського старостинського округу Тамарою Кірян були запропоновані зміни в Механізм реалізації Програми, а саме  по розподілу секторів. За її пропозицією він  повинен бути не територіальний, а за кількістю населення. Також було запропоновано зменшити віковий ценз при подачі проектів, та виключення з фінансування Програми коштів на розміщення інформації на білбордах, а використання їх на  модератора конкурсу. Запропоновані зміни не підтримали  члени виконкому.

Володимир Бондарь також ознайомив присутніх з проектом Програми підтримки розвитку малого і середнього підприємництва в Глобинській міській територіальній громаді на 2019-2020 роки, яка передбачає створення умов розвитку малого та середнього підприємництва в громаді, підвищення конкурентоздатності діючих суб’єктів малого та середнього підприємництва, стимулювання суб’єктів господарювання та ін. Він інформував, що на сайті  Глобинської міської ради була розміщена на протязі місяця анкета – опитувальник  до проекту Програми. Але  від жителів громади надійшло всього 43 відповіді-пропозиції до проекту. При розробці  даного акту вони були враховані.

Начальник відділу організаційно-кадрової роботи Олена Кошеленко інформувала про запобігання корупційним проявам у виконавчому комітеті Глобинської міської ради у 2018 році.

Серед основних планових питань, винесених на розгляд  це питання контролю за цільовим використанням коштів допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях та звіт про роботу відділу соціального забезпечення виконавчого комітету міської ради щодо соціального захисту сімей з дітьми громади за 2018 рік та звітний період 2019 року. По них доповідала головний спеціаліст відділу соціального забезпечення Валентина Завезіон.

Вона також внесла до розгляду затвердження рішення комісії з питань захисту прав дитини та ознайомила із рекомендаціями комісії по розгляду питань щодо надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади.

Про підготовку місць масового відпочинку на водних об’єктах до літнього купального сезону 2019 року доповів начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов. Рішенням виконкому визначено вже традиційні місця загального відпочинку на воді на території Глобинської міської ради: в парку Молодіжний по вул.Виноградна в м.Глобине на березі річки Сухий Омельник та по вул.Зоряна в м.Глобине на березі річки Сухий Омельник.

ТОВ АФ «Мічуріна» та ФОП Бутко Ю.С.  визначено відповідальними за благоустрій, підтримання порядку і безпеки у цих місцях масового відпочинку. Сергій Пономарьов також виніс до розгляду питання організації роботи каналізаційних очисних споруд в м. Глобине по вул.Космонавтів та спільно з Валентиною Завезіон висвітлив стан дотримання автоперевізниками умов договорів на перевезення пасажирів (в т.ч. пільгових категорій) на міських автобусних маршрутах загального користування.

Начальник відділу культури спорту, сім’ї та молоді Олександр Шайнога ознайомив присутніх з проектом рішення про підготовку до оздоровчого періоду дітей Глобинської міської територіальної громади влітку 2019 року та представив план заходів з організації підготовки та відзначення Дня пам’яті та примирення і 74-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Спеціалістом відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва винесено на затвердження проекти будівництва з реконструкції частини будівлі поліклінічного корпусу Глобинської ЦРЛ та  вуличного освітлення по вул. Центральна в м.Глобине.    

На засіданні розглянуті питання про  зміни в соціальному квартирному обліку та взяття на квартирний облік за зверненнями громадян міської територіальної громади, надання дозволу на розміщення пересувних атракціонів, видалення зелених насаджень на території Глобинської об’єднаної територіальної громади, затвердження розпоряджень міського голови та інші.

Після  обговорення всіх питань порядку денного, врахування зауважень і пропозицій, були  ухвалені відповідні рішення, з якими детально можна ознайомитися на нашому сайті в розділі "Архів документів".

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень