A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася сесія міської ради

Дата: 26.04.2019 14:29
Кількість переглядів: 1222

25 квітня 2019 року пройшло засідання сесії Глобинської міської ради, яке провів міський голова Станіслав Джусь. На сесії зареєструвалось 16 депутатів із 26, тож кворум було дотримано і сесія відбулася. До порядку денного включено 135 питань, з яких 5 – не набрало необхідної кількості голосів.

Першим рішенням було затверджено внесення доповнень до Переліку адміністративних послуг, що надаються відділом «Центр надання адміністративних послуг»  виконавчого комітету Глобинської міської ради,  зокрема, розширено кількість адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП.

У ході засідання прийнято дві важливі для розвитку громади Програми:

  • Програма муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2019 рік, головною метою якої є посилення впливу громади на якість життя у населених пунктах Глобинської міської територіальної громади, підвищення відповідальності громадян за його розвиток та збереження інфраструктури, покращення соціального, культурного та екологічного становища міста та сіл; активізація та залучення громадян до визначення пріоритетних напрямків розвитку та вирішення найважливіших проблем населених пунктів громади.
  • Програма підтримки розвитку малого і середнього підприємництва в Глобинській міській територіальній громаді на 2019-2020 роки,  яка має на меті створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього підприємництва шляхом спрямування дій місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва, громадських організацій та об’єднань підприємців для підвищення їх ролі у вирішенні завдань соціально-економічного розвитку та забезпечення конкурентоспроможності області.

Більшість питань порядку денного сесії стосувались земельних відносин, у ході розгляду яких депутати порушили питання щодо встановлення ставок орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності за межами населених пунктів Глобинської міської ради, наголосивши на необхідності прийняття рішення про визначення ставок орендної плати.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень