A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Тренінг з домедичної допомоги

Дата: 28.05.2019 15:48
Кількість переглядів: 897

Що робити в екстрених випадках, коли життя знаходиться на межі? Відповіді на це питання намагалися віднайти учителі основ здоров‘я, Захисту Вітчизни, фізичної культури та медичні сестри закладів загальної середньої освіти Глобинської ОТГ. В  наш час вміння надати невідкладну допомогу набуває особливого значення у зв’язку з високим ризиком виникнення надзвичайних ситуацій стихійного, техногенного та соціального характеру, які супроводжуються ураженням людей.

З метою оволодіння педпрацівниками основних практичних навичок з порятунку і збереження життя людей, відпрацювання вмінь надавати домедичну допомогу та поліпшення стану викладання предметів, днями на базі Глобинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5  був проведений навчальний тренінг.

Сертифіковані тренери Кременчуцького об‘єднання громадської організації Спілка самаритян України ознайомили слухачів з теоретичним матеріалом та демонстрували практичні прийоми надання першої медичної допомоги, акцентуючи увагу  на особливостях надання першої допомоги дітям.  Педагоги активно долучалися до відпрацьовування своїх практичних навичок по наданню першої допомоги розуміючи, чим швидше вона надана, тим більше сподівань на сприятливий наслідок. Від своєчасно наданої допомоги інколи залежить життя дитини!

Велика вдячність організаторам заходу, адміністрації Глобинської ЗОШ    І-ІІІ ст. № 5, волонтерам-тренерам ССУ за проведення навчального тренінгу.

 

 

Методист методичного кабінету

 Сазонова Н.М.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень