Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання виконкому

Дата: 25.06.2019 14:01
Кількість переглядів: 771

25 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Про виконання Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та про підсумки двомісячника з благоустрою, озеленення та чистоти у 2019 році інформував начальник відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов.

Про стан виконання комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту Глобинської територіальної громади на 2017-2020 роки членам виконкому та запрошеним доповіла в.о. начальника відділу культури, спорту, сім’ї та молоді Оксана Дьяченко.

Начальник відділу соціального захисту Людмила Норенко прозвітувала про стан забезпечення соціальними гарантіями жителів громади. Вона ж інформувала про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади.

Світлана Надтока, начальник відділу освіти, доповіла про організоване закінчення 2018-2019 навчального року в освітніх закладах Глобинської міської ради.

Жваве обговорення викликало питання «Про благоустрій проїзду біля багатоквартирного будинку №3 по вул. Шкільний бульвар в м. Глобине, Полтавської області», ініційоване мешканцями цього будинку. Необхідність вирішення проблеми викликана рухом автотранспорту на дуже близькій відстані від будинку. Проектом рішення передбачалося надати дозвіл жителям багатоквартирного будинку №3 по вул. Шкільний бульвар в м. Глобине на виконання благоустрою проїзду біля будинку №3 по вул. Шкільний бульвар в м. Глобине. Роботи виконувати відповідно до погодженої схеми благоустрою. Проте жителі сусіднього будинку №5 вищевказаної вулиці на чолі з депутатом міської ради Ігорем Полонським, які прибули на засідання виконкому, висловили думку, що встановлення бетонного бордюру може завадити руху великого автотранспорту, як-то пожежний автомобіль, техніка для розчищення вулиці від снігових заметів тощо. Рішення не було прийнято і буде додатково вивчено можливі шляхи вирішення проблеми.

У ході засідання розглянуто низку інших питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень