A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

«Моя люба родина»

Дата: 09.07.2019 15:29
Кількість переглядів: 590

Родина - це не просто щось важливе у житті, це і є ваше життя. 8 липня відзначався день української родини. З цієї нагоди у закладах культури Глобинської об’єднаної територіальної громади з 30 травня по 7 липня 2019 було проведено відповідні заходи.

У Жукіському сільському будинку культури відбулося  розважальне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я» за участі двох сімей Момсика Валерія Юрійовича та Збірова Богдана Гейзовича, де діти  разом з татом і мамою випробовували свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність і командну згуртованість. Підтримала команди та продемонструвала свої мистецькі здібності та таланти сім’я Малахових Василя Івановича та Юлії Миколаївни. Привітала учасників заходу староста Жуківського старостинського округу Козіна Ольга Іванівна.

Вечір-зустріч з сім’ями «Моя люба родина» та розважальні ігри з дітьми «Що для мене родина» 5 липня було організовано у Бабичівській сільській бібліотеці. З присутніх п’яти родин найбільш активною виявилась родина Компанченків Леоніда Никифоровича та Лідії Миколаївни з двома онучками, які продемонстрували любов та повагу до своєї родини, продекламувати вірші та розповіли про сімейні традиції. Всі присутні отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у сімейному колі.

У Опришківському будинку культури 6 липня відбувся святковий концерт присвячений дню Івана Купала та Дню родини. Учасників свята вітала староста Опришківського старостату Садлівська Тетяна Григорівна.

07 липня свято «Мама, тато, я – дружна сім’я» було організовано у Глобинському міському будинку культури (вул.Гагаріна,3). У святі взяли участь 4 родини: Пилипенків, Гончаренків, Кравченків та Журавських. Діти разом з батьками приймали участь в різних конкурсах та вікторинах,  спортивних змаганнях та чудово впоралися із завданнями. Дітки розповідали вірші про свої родини. Учасники вокального гуртка привітали присутніх піснями про родину.

Учасники заходів, які проводились у закладах культури, отримали сувеніри та подарунки від Глобинської міської ради, дві родини - Шадних Олександра Петровича та Ірини Володимирівни, с. Опришки та Малахових Василя Івановича і Юлії Миколаївни, с. Жуки були відзначені подарунками за сумлінне батьківство від Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень