A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини з життя Глобинської громади – коротким рядком

Дата: 12.07.2019 13:50
Кількість переглядів: 690

* Ідуть до завершення роботи з будівництва паркувального майданчика біля дошкільного навчального закладу №1 по вулиці Виноградній в м. Глобине. Даний майданчик створить зручності для водіїв автомобілів  під час підвезення ними дошкільнят в дитячий садок. 

Фото без опису

* До Глобинської міської ради звернувся приватний перевізник  (ПП Удод Віталій Володимирович) з вимогою підвищення  тарифів на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті №2 (Остапа Вишні-Аграрна) та встановлення вартості проїзду з 15 липня 2019 року в розмірі: 6-50-7,30 грн.  Розгляд даного звернення буде проведено на   засіданні   виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Фото без опису

* Міський голова Станіслав Джусь підписав договір з ТОВ СП «Нібулон» про проведення будівельних робіт з розширення проїзної частини вулиці Володимирівської в м. Глобине на ділянці від магазину «Маркетопт» і елеватора СП «Нібулон». Для глобинців та тих кому доводилось проїзжати автотранспортом по вказаній вулиці добре відомі проблеми, коли вздовж  цієї ділянки дороги стояли черги з великовантажних автомобілів із зерном, які створювали,  як незручності при русі транспорту так і руйнували обочини дороги. Тож головною метою  розширення дороги є облаштування безпечної паркувальної зони для вантажних автомобілів. На ці цілі  СП «Нібулон» інвестує  біля 1,5 млн. гривень.

Фото без опису

* В Глобинській громаді буде створено консультаційний пункт Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Полтавської області. Відтепер відповідним спеціалістам підприємств, господарств, установ та організацій громади не потрібно буде виїжджати у відрядження до міста Полтави  щоб пройти навчання в Навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Полтавської області, а можна це буде зробити в консультативному центрі Глобинської громади. Навчання в ньому працівників бюджетних установ буде проходити безкоштовно.

Фото без описуПереговори про діяльність майбутнього консультаційного пункту проводить заступник міського голови Олександр Артюшенко з директором центру Сергієм Терещенком

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень