A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Повертаючись до рішення сесії або чому це важливо

Дата: 12.07.2019 13:58
Кількість переглядів: 1756

Депутати Глобинської міської ради на черговій липневій сесії 2019 року звернулися  до своїх районних колег з проханням передати на баланс міської громади цілісний майновий комплекс стадіон «Старт» та незавершене  будівництво  фізкультурно-оздоровчого комплексу.

 

Свого часу, рішенням 11 сесії 5 скликання Глобинської міської ради №212 від 11 квітня 2007 року «Про передачу-приймання цілісного майнового комплексу стадіону «Старт» та незавершеного будівництва - об’єкту будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу в управління Глобинської районної ради» було передано із власності територіальної громади м. Глобине в управління Глобинської районної ради цілісний майновий комплекс стадіон «Старт» та незавершене будівництво –  споруду фізкультурно-оздоровчого комплексу з вимогою його  ефективного (якісного) використання   в інтересах громади міста та жителів району.

 

Своє звернення депутати міської ради мотивували тим, що  за час перебування цілісного майнового комплексу стадіону «Старт»  в управлінні Глобинської районної ради  суттєвих зрушень в покращенні  стану спортивних споруд  цілісного майнового комплексу не відбулося, а  будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу так і не було завершено. Більше того,  на сьогодні   майновий комплекс стадіону «Старт» не відповідає вимогам до технічного стану та оснащення такого типу  споруд,  а незавершене будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу навіть  становить загрозу для життя дітей та підлітків міста, оскільки не має належної огорожі  та закритих входів у середину приміщення, що дає змогу стороннім особам вільно проникати всередину незавершеної будівництвом споруди.

 

Тож тепер слово за депутатами районної ради. 

 

Наше місто – центр громади та району повинне мати зручний комфортний з сучасним обладнанням та устаткуванням спортивний комплекс, яким може стати центральний стадіон міста. Надіємось на порозуміння у цьому питанні зі сторони керівництва Глобинської районної ради та представників депутатського корпусу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень