A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Стартує Бюджет участі Полтавської області -2019! Знаєш, що потрібно тобі і твоїй громаді?- Зроби це!

Дата: 16.07.2019 16:50
Кількість переглядів: 1217

Фото без описуЗа інформацією відділу інвестиційної діяльності та проектного менеджменту Полтавської обласної ради 20 липня традиційно стартує Бюджет участі Полтавської області 2019 року!

 

Запрошуємо ініціативних мешканців Глобинської громади написати проекти по покращенню життя своєї вулиці, села, мікрорайону та вибороти кошти на їх реалізацію в рамках обласної програми «Бюджет участі Полтавської області на 2017 – 2020 роки».

 

Умови конкурсу проти минулорічних не змінились.

 

Зверніть увагу на умови співфінансування проектів у 2019 році!

 

Сума співфінансування одного проекту з обласного та місцевого бюджетів у 2019 році визначатиметься у співвідношенні 50 на 50: проекти-переможці отримають кошти з обласного бюджету до 50% від вартості проекту (до ста тисяч гривень) та у розмірі 50% (або більше) – з місцевого бюджету.

 

Аплікаційну форму 2019 року розміщено в рубриці «Документи » на сайті Бюджету участі Полтавської області http://bu.oblrada-pl.gov.ua.

 

Крім того, інформацію розміщено на офіційному сайті Полтавської обласної ради: http://www.oblrada.pl.ua/index.php/the-news/11199-startue-bjudzhet-uchasti-poltavskoyi-oblasti-2019-znaesh-scho-potribno-tvoyij-gromadi-zrobi-tse.

 

Нагадуємо, що в минулому році від Глобинської громади брали участь 3 проекти. Переможцем став проект пирогівських авторів «"Будівництво вуличного освітлення для освітлення мосту в с. Пироги Глобинського району Полтавської області".

 

До уваги жителів міста Глобине, які будуть учасниками конкурсу – для перемоги вам потрібно набрати у декілька разів більше голосів, аніж сільські проекти (застосовується знижуючий коефіцієнт в залежності від кількості жителів населеного пункту).

 

Відділ соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень