Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 16.08.2019 13:53
Кількість переглядів: 677

14 серпня 2019 року під головуванням секретаря Глобинської міської ради Світлани Лазаренко, так як міський голова Станіслав Джусь перебуває у відпусці, в залі засідань міської ради відбулося планове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради.

З Порядку денного було виключене одне питання, по причині неотримання виконавчим комітетом Глобинської міської ради повного тексту Постанови  Другого апеляційного адміністративного суду по справі №440/4141/18.

На засіданні розглянуто 13 питань, після  обговорення яких, врахування зауважень і пропозицій, були  ухвалені відповідні рішення, з якими детально можна ознайомитися на нашому сайті в розділі «Архів документів».

Серед основних планових питань, винесених на розгляд, яке викликало жваве обговорення - це питання  підготовки навчальних закладів Глобинської міської ради до початку навчального року. З даного питання доповіла  начальник відділу освіти виконавчого комітету Світлана Надтока. Вона повідомила про численні нововведення, які  принесе з собою 2019-2020 навчальний рік. Це і скасування обов’язкової шкільної форми, і носіння світловідбиваючих жилетів в темний час доби по дорозі в школу і додому учнями 1-4 класів, це і нерозголошення оцінок школярів та  багато іншого (Детальніше тут).

Начальник відділу культури спорту, сім’ї та молоді Олександр Шайнога ознайомив присутніх з детальним  планом заходів до  Дня незалежності України  та Дня громади у 2019 році. ( План див. тут).

Важливе питання, яке розглянуто на засіданні - це використання субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам  у 2019 році на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання  житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського  піклування, осіб з їх числа, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 15 листопада 2017 року №877 (в редакції  постанови Кабінету Міністрів України  від 26  червня 2019 №616) станом на 14.08.2019 рік  по Глобинській міській раді. Доповіла  по ньому  начальник Служби у справах дітей виконавчого комітету Валентина Завезіон. Рішенням було затверджено кількість дітей, які підпадають під дію Постанови для  виплати грошової компенсації за належні для отримання  житлові приміщення для дітей з метою придбання житла для зазначеної  категорії   осіб.

На виконкомі було затверджено рішення комісії  по розгляду питань щодо надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади.

Начальником відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва  винесено на затвердження проект будівництва капітального ремонту пішохідної доріжки в  Свято-Михайлівському сквері  в м.Глобине, та надання дозволу на благоустрій території по вул.Центральна, 231 в м.Глобине.

На засіданні розглянуті питання про  зміни в квартирному та  соціальному квартирному обліку  при виконавчому комітеті за зверненнями громадян міської територіальної громади,  видалення зелених насаджень на території Глобинської об’єднаної територіальної громади, затвердження розпоряджень міського голови та інші.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень