A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Люди твої, громадо: святкові замітки до Дня Глобинської громади

Дата: 20.08.2019 14:42
Кількість переглядів: 624

Його покликання музика: Ринденко Борис Володимирович, музикант

 

Уродженець с.Іванове Селище Глобинського району. В місті Глобине проживає з 2005 року. Закінчив Університет культури і мистецтв в м.Києві.

 

Працює керівником гуртка в Глобинському районному будинку культури та є керівником глобинських музикальних гуртів «Такісобімузиканти», «Екс Єдиний Організм»,  «Uncontrolled flame», «Control Dreams». До речі,  в гурті «Control Dreams» , який в нашому місті існує вже 12 років і в якому відбулося три випуски (зміни) складу його учасників тільки Борис є беззмінним його учасником. А ще він стояв біля витоків створення   у нашому місті   велоклубу «Глобайкери».  Цього року   клубу виповнюється вже 5 років з часу заснування. Борис і сьогодні є його активним учасником. Не стоїть осторонь і активного громадського життя. Він хоче щоб була почута молодь, її інтереси і прагнення. Тож,  зараз разом з іншими однодумцями переймається над створенням молодіжного громадського  об’єднання АМГ («Активна молодь Глобинщини»). Ця ініціатива знаходить підтримку у Глобинській міській раді, адже чим більша громадська активність жителів громади,  тим краще враховуються та вирішуються проблемні питання, запити та потреби громадян з розбудови та благоустрою громади.

 

З нагоди свят обдарований музикант бажає: «Глобинській громаді успішного розвитку та нових звершень,  а її жителям всіляких гараздів!»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень