A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Люди твої, громадо: святкові замітки до Дня Глобинської громади

Дата: 20.08.2019 17:43
Кількість переглядів: 1113

Вона завідує «Казкою»: Підорець Маргарита Миколаївна, завідувач дитячого садка с. Пироги

 

Уродженка с. Пироги. Після закінчення Полтавського педінституту працювала вчителем Борисівської та Пирогівської шкіл, а з моменту відкриття 1.11.2012 року дитячого садка в с.Пироги   працює його завідувачем. Вже за час перебування Пирогівської громади в складі Глобинської об’єднаної територіальної громади в  дошкільному навчальному закладі «Казка» відкрито додаткову дитячу групу. Щоб і малечі, і персоналу було комфортне та затишно  в їхній «Казці»  для них створюються відповідні умови:   придбавається та  встановлюється обладнання для активного дозвілля малечі на ігровому майданчику, закупляється навчальний матеріал та іграшки. Приємно, що цим,  крім Глобинської міської ради, переймаються і місцеві меценати – керівники великих сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств.

 

«Від імені всього  колективу дошкільного навчального закладу «Казка», - говорить Маргарита Миколаївна, - вітаю всіх жителів громади  з Днем Незалежності України та Днем народження Глобинської громади! Нехай це свято принесе кожному незламний оптимізм, віру в краще майбутнє, щастя і добро всім родинам, здоров’я і благополуччя дітям, бо діти – це і є майбутнє нашої України! Бажаю процвітання нашій країні та нашій громаді! Зі святом!»

Фото без описуФото без опису

Колектив Пирогівського дошкільного навчального закладу «Казка» разом з старостою Пирогівського старостинського округу Тамарою Кір'ян



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень