A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Люди твої, громадо: святкові замітки до Дня Глобинської громади

Дата: 22.08.2019 16:28
Кількість переглядів: 501

Наталія Боровик та Тамара Старченко, пенсіонери

 

Наталія Боровик, уродженка с. Броварки Глобинського району, має вищу педагогічну освіту, працювала вчителем української мови та літератури та  директором Борисівської школи.

Тамара Старченко,  уродженка Чорнухинського району Полтавщини. В с.Бориси приїхала працювати за направленням по закінченню Прилуцького педучилища. В Борисівській школі пропрацювала більше сорока років, заочно здобула вищу освіту в Полтавському педінституті.

Наталія Вікторівна та Тамара Вікторівна  є активними учасниками художньої самодіяльності  місцевого будинку культури,  залюбки відвідують тренажерний зал та мріють про створення ще кращих умов для проживання в селі Бориси, яке стало для них рідним. Вони вдячні Глобинській громаді за відродження роботи сільського будинку культури, придбання костюмів для учасників художньої самодіяльності, придбання спортивних тренажерів і надіються,  що і далі для жителів села будуть створюватися кращі та комфортніші умови для проживання.

Тож і їх побажання з нагоди державного свята та Дня громади   поєднані з розбудовою рідного краю: Наталія Боровик: «Вітаю всіх із святами та бажаю, щоб у нашій громаді все було добре, щоб були гарні  відремонтовані дороги, зростав добробут жителів,  ставали зручними та комфортнішими медичні заклади, доступнішими ціни та послуги!»; Тамара Старченко: «Бажаю миру у нашій державі, всім міцного здоров’я, успіху та удачі в усіх добрих справах!»

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень