A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Люди твої, громадо: святкові замітки до Дня Глобинської громади

Дата: 23.08.2019 19:44
Кількість переглядів: 1346

Отець Володимир, настоятель Свято-Благовіщенського храму Православної церкви України  с. Опришки, благочинний Глобинського району

 

Уродженець м.Львова, закінчив Волинську духовну семінарію та Національний університет «Острозька Академія». До призначення настоятелем Свято-Благовіщенського храму с.Опришки служив настоятелем Свято-Успенського храму в с.Нивецьке Рівненської області.

 

Отець Володимир поділився своїми роздумами напередодні святкових подій та  висловив побажання жителям громади: «Ми живемо у важкий матеріальний час та все ж, не зважаючи  ні на що,  наша молода громада розвивається. Багато хто не цінить цих позитивних змін. Та хай це не зупиняє тих,  хто переймається турботами про громаду. Адже не бачить той, хто не хоче бачити. Не народилася та людина, яка б змогла догодити всім. Христос прийшов на землю Богочоловіком   і його розп’яли. Я хочу подякувати всім,  хто долучається до добрих справ на користь інших осіб, на корить громади. Основними діячами громади,  звісно, що є прості люди. Бо саме їхніми руками, їхньою  працею, їхніми зусиллями  розбудовується та стає кращою наша громада.   Та не можу не відмітити і тих керівників, хто теж багато робить для  розбудови рідного краю. Це,   насамперед,   Віктор Кузьмич Крюк, який є не лише одним з найбільших платників податків села Опришки,  але й меценатом, людиною що творить добро для  своїх земляків. Це і староста села Тетяна Садлівська, і очільник об’єднаної громади Станіслав Джусь та ще багато інших,  які турбуються про  благо інших.

 

Хочу побажати всім нам свого українського розуму. Щоб ми навчились бачити не лише погане,  а й  позитивні зміни в житті, в державі,  громаді та  з Божою ласкою і любов’ю ставали   кращими. Щоб між нами не було розбрату, а всі свої зусилля ми спрямовували на відродження української державності та  духовності.

 

Всім нам християнської любові, радості, щастя, добробуту, взаєморозуміння та довгого віку в гармонії та злагоді!»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень