A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Триває капітальний ремонт важливого об’єкту

Дата: 28.08.2019 16:17
Кількість переглядів: 928

У м. Глобине тривають роботи з капітального ремонту тротуару, що розміщується на вулицях Героїв Краснодону та Промисловій,  та який має на меті забезпечити безпечний прохід пішоходів  і,  в першу чергу,  школярів Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 та малюків дитячого садка №4 до цих закладів.

Роботи з відновлення тротуарної доріжки вздовж вулиці Героїв Краснодону від перехрестя з вулицею Промисловою і до приміщення школи розпочалися ще декілька років тому. Тоді,  зусиллями працівників комунального підприємства громади,  було розчищено від заростів, сміття  та нашарувань ґрунту  збудовану ще в минулому столітті тротуарну доріжку. Та її стан був незадовільним і потребував капітального ремонту. Тож зараз,  після проведення всіх підготовчих заходів та виготовлення необхідної проектно-технічної документації,  розпочато капітальний ремонт тротуарної доріжки. Загальна її протяжність по обох вулицях складе  430 метрів.

27 серпня Глобинський міський голова Станіслав Джусь,  депутат Глобинської міської ради Юрій Мацак,   який представляє інтереси виборців заводської частини міста Глобине, та начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва виконкому міської ради Сергій Гапченко  прибули на місце проведення будівельних робіт з капітального ремонту тротуару, щоб особисто перевірити хід їх виконання. Роботи з капітального ремонту, які здійснюють будівельники ПП «Ефект»,  проходять згідно із встановленими графіками та у відповідності до проекту.

Під час перебування на  будівельному об’єкті   очільник громади, міський депутат та начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва  обговорили й інші питання розбудови інфраструктури та благоустрою заводської частини міста. Зокрема, і щодо спорудження хокейного майданчика в цій частині міста.

«Хотілося, щоб жителі міста та сіл громади були більш активними та проявляли ініціативу в обговоренні і формуванні планів соціально-економічного розвитку громади, - зауважив міський голова Станіслав Джусь, - та вносили свої пропозиції і зауваження. Зі свого боку ми намагаємося робити всі кроки для цього. Це і муніципальні ініціативи громадян, коли ми надаємо фінансову підтримку в здійсненні їх намірів по благоустрою окремих територій міста та сіл, спорудженні спортивних та дитячих майданчиків, зарибленні ставків, придбанні спортивних тренажерів і обладнання та інше; це і різні анкети, опитування, головна мета яких  - почути думку жителів громади щодо необхідності вирішення тих чи інших проблем, їх важливості та разом з депутатським корпусом  визначення першочерговості  щодо їх виконання. Адже активне суспільство, де є тісна співпраця населення і влади,  має всі шанси на успішний розвиток».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень