A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Створення сучасного освітнього простору в школах громади

Дата: 14.09.2019 08:36
Кількість переглядів: 991

У рамках реалізації реформи “Нова українська школа” за кошти міського бюджету частково оновлено парти в закладах загальної середньої освіти міської  ради.

Для реалізації цього завдання 14.06.2019 року відділом освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради було розпочато тендерну процедуру. 30.06.2016 року даний тендер  було відмінено в зв’язку з недостатньою кількістю учасників. Тендерну пропозицію подала лише 1 компанія з виробництва меблів.

01.07.2019 року тендер було оголошено повторно.  Цього разу участь у ньому взяли 5 фірм.  Тендерну документацію, яка відповідала вимогам чинного законодавства та замовнику, надало Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія «Гамаюн». З нею і було укладено 09.08.2019 року угоду на поставку шкільних меблів  до закладів загальної середньої освіти Глобинської міської ради.

Незважаючи на значний обсяг замовлень,   Компанія «Гамаюн» 12.09.2019 року доставила  нові парти до закладів освіти.   Новітні модульні столи для учнів початкових класів забезпечать можливість працювати колективно, але з індивідуальним місцем для кожної дитини. Учні матимуть можливість вільно пересуватися класом, трансформуючи свої робочі місця для групової та індивідуальної роботи. Ці  парти є  мобільними, безпечними та екологічними, яскравого кольору та сучасно оформлені.

Також оновлено  меблі  для учнів середніх і старших класів 4 закладів міської ради. Міська рада та відділ освіти і надалі працюватимуть над створенням сучасного освітнього простору в школах громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень