A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Перші результати запровадження енергоменеджменту: установка програматорів у шкільних котельнях; заміна майже 800 ламп розжарювання на LED лампи

Дата: 04.10.2019 14:49
Кількість переглядів: 777

Під головуванням заступника міського голови Олександра Артюшенка відбулася нарада з підготовки до опалювального сезону та реалізації заходів Програми енергозбереження на 2019 рік.

Енергоменеджер громади В’ячеслав Шайнога презентував результати роботи по 32 муніципальним будівлям за літній період.  Зокрема, з використанням діаграм продемонстрував, яким чином установи громади споживали електричну енергію та інші комунальні послуги. Разом з учасниками наради з’ясовані причини перевищення  та економії рівнів споживання в розрізі бюджетних установ. Учасниками наради активно обговорювалися питання реалізації Програми енергозбереження на 2019 рік. Як наголосив Олександр Артюшенко, вже у найближчий місяць у рамках реалізації Програми розпочнеться заміна ламп розжарювання на LED лампи у школах і дошкільних закладах освіти та установка приладів автоматичного управління роботою котелень – програматорів, для регулювання внутрішньої температури повітря в школах. Зокрема, заміна близько 800 ламп освітлення буде проводитися із застосуванням вимірів рівня освітленості люксметром, який має на озброєнні міський енергоменеджер В’ячеслав Шайнога. Економія від реалізації заходів виправдає затрати на них до завершення опалювального сезону.

Технік з експлуатації устаткування газових об’єктів виконавчого комітету міської ради Юрій Плиска доповів про стан готовності закладів та установ громади прийняти тепло.

На нараді визначено розпочати пуск тепла у ДНЗ та школи громади вже наступного тижня, орієнтовно з 10 жовтня, про що міський голова 01 жовтня видав розпорядження №223/02-05-АГП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень