A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Що таке довідка з Єдиного державного демографічного реєстру і як її отримати інформує Міграційна служба Полтавщини

Дата: 16.10.2019 11:32
Кількість переглядів: 3210

Фото без описуЗгідно законодавства кожна особа, персональні дані якої внесені до Єдиного державного демографічного реєстру (ЄДДР), має право на безоплатне отримання довідки про внесення інформації до Реєстру та видані документи.

Форма довідки затверджена постановою Кабінету Міністрів України  від 18.10.2017 №784 та видається особі за її заявою, в якій зазначається прізвище, ім'я та по батькові особи, унікальний номер запису в Реєстрі, реквізити документа.

Довідка про внесення інформації до Реєстру та видані документи складається у формі витягу з Реєстру та видається протягом трьох робочих днів з дня подання заяви.

Для отримання вищезазначеної довідки громадянин може звернутися із відповідною заявою незалежно від реєстрації місця проживання до Управління Державної міграційної служби в Полтавській області або його територіальних підрозділів.

Контактні дані Управління та територіальних підрозділів міграційної служби Полтавщини можна переглянути на офіційному сайті Державної міграційної служби України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/poltava

До відома. Єдиний державний демографічний реєстр ведеться з метою ідентифікації особи для оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсними та знищення передбачених цим Законом документів. Єдиний державний демографічний реєстр у межах, визначених законодавством про свободу пересування та вільний вибір місця проживання, використовується також для обліку інформації про реєстрацію місця проживання чи місця перебування.

 

УДМС України в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень