A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

День села Жуки

Дата: 17.10.2019 17:02
Кількість переглядів: 779

12 жовтня в Жуках відбулося свято села. У фоє місцевого будинку культури відвідувачів зустрічала «Золота осінь» зі своїми дарами та виставка виробів із природного матеріалу, які виготовили місцеві майстрині Наталія Пільтяй, Наталія Дзюба, Світлана Заїка та вправні вихованці місцевого ДНЗ «Сонечко».

Урочистості розпочалися з привітань Глобинського міського голови Станіслава Джуся, старости Жуківського старостинського округу Глобинської міської ради Ольги Козіної, директора ТОВ «Лан-Агро»  Сергія Середи. На святкуванні щирими словами та цінними подарунками вшанували захисників України -  всіх, хто не шкодуючи  життя захищав і захищає свою державу, боронив її суверенітет: воїнів Збройних сил України, ветеранів Афганістану, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Не оминули увагою педагогів, які працювали в закладах освіти понад 30 років,  та наймолодшого жителя села. Директор ТОВ «Лан-Агро» для пайовиків-пенсіонерів презентував подарунки.

Учасників святкування своїми мистецькими талантами потішили аматори сцени місцевого будинку культури, хореографічний колектив «Сузіря» з Глобиного, гості з Борисів та Опришок. Завершувалось свято частуванням короваєм, безкоштовною рибальською юшкою та пловом.

Організатори святкування щиро дякують за допомогу та підтримку С.В.Джусю, Г.М.Горобцю, В.Г.Ведмідю,  В.В.Мошті, П.І.Момсику, В.Ф.Співаку, С.М.Середі, С.І.Кекуху та керівництву агропромислової групи «Арніка».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень