A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 29.10.2019 15:45
Кількість переглядів: 867

28 жовтня 2019 року в залі засідань Глобинської міської ради під головуванням міського голови Станіслава Джуся  відбулося  чергове засідання виконкому, на якому розглянуто ряд питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Людмила Норенко, начальник відділу соціального забезпечення виконкому міської ради звітувала про проведену роботу ради опіки і піклування та комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Глобинської міської ради. (Детальніше тут)

Заступник начальника слідчого відділу ВП ГУНП у Полтавській області Олег Радочін та начальник МГФ з ОГП «Муніципальна міліція» Олександр Пшеничний доповіли про стан боротьби зі злочинністю, профілактики правопорушень та охорони громадського порядку на території міської ради. Доповідачі детально висвітлили заходи, які було вжито для забезпечення безпеки та порядку в громаді та наголосили на зменшенні кількості правопорушень у порівнянні з минулим роком. (Доповідь ВП ГУНП у Полтавській області та звіт МГФ з ОГП «Муніципальна міліція»)

Серед основних планових питань, винесених на розгляд, - розробка проекту Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2020 рік. Начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Володимир Бондарь подав на затвердження членів виконавчого комітету склад робочої групи, яка розроблятиме план та форму пропозиції ідеї проекту.

Валентина Завезіон начальник служби у справах дітей інформувала з питань надання службі повноважень на вчинення наступних дій: подання до суду позовних заяв та представлення інтересів виконавчого комітету Глобинської міської ради, як органу опіки та піклування в судах будь-якої інстанції під час розгляду питань щодо соціального і правового захисту дітей.

Також члени виконкому розглянули та затвердили рішення комісії з питань захисту прав дитини.

Про затвердження проєкту будівництва капітального ремонту частини вулиці Володимирівська в м.Глобине інформував начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва міськвиконкому Сергій Гапченко. Потім він ознайомив присутніх з проектом рішення про надання дозволу ФОП  Буткові Ю.С. на розміщення групи стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території скверу «Молодіжний» м. Глобине.

Заслухавши інформацію Наталії Голяковської, начальника відділу по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин міськвиконкому, члени виконавчого комітету затвердили акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям громади, затвердження розпоряджень міського голови та зміна поштової адреси об’єктам нерухомості.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Наприкінці засідання взяла слово староста Пирогівського старостинського округу Тамара Кір’ян. Вона звернула увагу присутніх на «сезонну» проблему - спалювання сухого листя і трави. Цей варварський звичай не тільки завдає величезної шкоди людям і навколишньому середовищу, але й тягне за собою адміністративну відповідальність. 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень