A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинській громаді є ким пишатися

Дата: 06.11.2019 17:34
Кількість переглядів: 1495

Чотири основні нагороди з Міжнародного фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Парад зірок», який проходив у м.Харкові, вкотре привезли до рідної громади учасники Зразкового аматорського колективу народного танцю «Сузіря». Три перші місця в усіх номінаціях та найвищу нагороду «Гран-прі»  вибороли наші талановиті танцівники. У конкурсі брало участь понад 80 колективів, а це більше 1000 учасників.

Аматорський колектив народного танцю «Сузіря» створений у 2015 році, на сьогоднішній день налічує 35 учасників, віком від 8 до 16 років. Засновник та художній керівник колективу – Сергій Рибальченко.

За роки свого існування колектив став переможцем багатьох міжнародних, всеукраїнських, обласних та районних фестивалів та конкурсів. У розмові з керівником колективу дізнаємось, що жодного разу у його вихованців не було програшів, завжди вони мали або перші місця, або Гран-прі. Сергій Іванович дякує Глобинській міській раді за постійну фінансову підтримку, адже минулого року за кошти міського бюджету для танцювального колективу придбані нові сценічні костюми, а також постійно фінансуються транспортні витрати на перевезення юних талантів до місць проведення конкурсів та фестивалів.

Тож бажаємо нашим неперевершеним, артистичним, харизматичним та талановитим танцівникам і надалі тримати перші позиції, підкорювати нові вершини та здобувати нові перемоги. Громада пишається вами!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень