A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання до Дня місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2019 08:27
Кількість переглядів: 490

Фото без описуШановні депутати та працівники виконавчого комітету міської ради! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Це свято – визнання ролі місцевого самоврядування як важливого інституту демократичного суспільства та засобу реалізації інтересів громади.

Особливо відрадно, що в останні роки значно підвищилася громадська активність у визначенні пріоритетних напрямків розвитку територіальної громади. Вирішення актуальних питань є результатом тісної та плідної співпраці жителів громади, депутатського корпусу та працівників виконавчих органів міської ради.

Тож нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити територіальну громаду самодостатньою та здатною повноцінно вирішувати актуальні питання краян.

Шановні колеги! Прийміть мої сердечні вітання з нагоди професійного свята та щиру подяку за самовіддану працю, високий професіоналізм і вірність обов’язку.

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, нових вагомих здобутків у всіх ваших починаннях в ім’я розквіту рідного краю! Упевненості вам і віри у краще майбутнє, Божої благодаті та всіляких земних гараздів!

 

Глобинський міський голова                         Станіслав ДЖУСЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень