A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Виконавчий комітет зібрався на позачергове засідання

Дата: 11.12.2019 14:05
Кількість переглядів: 1008

11 грудня члени виконавчого комітету зібралися на позачергове засідання. У ході роботи розглянули питання про проведення новорічних та різдвяних свят на території Глобинської міської ради, затвердили відповідний план заходів. З даного питання доповідав начальник відділу культури, спорту, сім’ї та молоді Олександр Шайнога.

Емоційним був розгляд питання про дострокове розірвання договору на право перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування. З даного питання доповідав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Артюшенко. У зв’язку із неодноразовими порушеннями перевізником ФОП Удод В.В. умов договору на здійснення пасажирських перевезень на маршруті №2 та скаргами громадян, виконавчим комітетом прийнято рішення розірвати достроково в односторонньому порядку з перевізником ФОП Удод Віталієм Володимировичем Договір №3/18 від 03.07.2018 (в редакції викладеній у рішенні господарського суду Полтавської області від 11.12.2018 №917/906/18) на право перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування, (маршрут №2 Остапа Вишні-Аграрна). Виступаючи з даного питання присутній на засіданні Удод В.В. заявив про намір оскаржувати дане рішення виконкому у судовому порядку.

Про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади інформувала начальник відділу соціального забезпечення Людмила Норенко.

Окрім того, у ході засідання затверджено норми витрат палива на шкільний автобус, прийнято рішення про надання статусу малолітньому та затверджено акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень