A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

«16 днів проти насильства»

Дата: 14.12.2019 10:03
Кількість переглядів: 575

Щороку з 25 листопада по 10 грудня в Україні проходить Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Цьогоріч бібліотечні заклади громади вкотре долучились до цієї акції.

У Глобинській міській бібліотеці (вул. Гагаріна)  було організовано та проведено правовий всеобуч для старшокласників. До участі в заході запросили лейтенанта поліції, дільничного офіцера Глобинського відділу поліції сектору превенції Руслана Григоровича Білика, який розповів про права та обов’язки неповнолітніх, звернув особливу увагу на проблему насильства, довготривалих агресивних проявів та булінгу серед підлітків. Завідуюча бібліотекою Раїса Миколаївна Погода організувала для дітей «Правознавчий марафон». Музичне супроводження свята організувала  Марія Ковтун.

Бібліотекар Глобинського міського будинку культури ім. І. Франка Інна Олександрівна Дзюба провела для дітей молодших та середніх класів Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступеня №5 годину спілкування «Стоп – насильству, стоп - булінгу».

У Бабичівській сільській бібліотеці Тамарою Вікторівною Гладирь проведено годину-зустріч «Ми проти насильства», на яку було запрошено дітей молодших класів Бабичівської ЗОШ разом з класоводами.

Жуківським бібліотекарем Світланою Миколаївною Заїкою провела для учнів 9 класу місцевої школи презентацію на тему «Насильство в сім’ї, як соціальна проблема». В бібліотеці діяла інформаційна виставка «Стоп! Насильству».

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень