A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 23.12.2019 15:26
Кількість переглядів: 623

21 грудня 2019 року в залі засідань Глобинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Станіслав Джусь. У ході засідання розглянуто 31 питання порядку денного.

Так, на погодження членів виконавчого комітету винесено проекти Програм, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Серед них – Програма оздоровлення та відпочинку дітей Глобинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2024 роки (доповідач – Олександр Шайнога, начальник відділу культури спорту, сім’ї та молоді міськвиконкому), Програма інформаційної підтримки діяльності Глобинської міської ради та її виконавчих органів на 2020-2022 роки (доповідач – Антоніна Клен, головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи), Програма зайнятості населення Глобинської міської ради на 2020 рік та Програма оснащення багатоквартирних житлових будинків м.Глобине вузлами комерційного обліку води на 2020 рік, що їх підготував Сергій Пономарьов, начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою.

Керуюча справами виконкому Наталія Четверікова доповіла про виконання плану роботи виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2019 рік.  Члени виконкому розглянули запропонований нею план роботи виконкому на І півріччя 2020 року та затвердили його. Затверджена також  структура та параметри реєстру «Реєстрація вхідної та вихідної документації загального відділу виконавчого комітету Глобинської міської ради по роботі із зверненнями громадян».

Начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Володимир Бондарь представив до погодження  проєкт Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2020 рік, внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Глобинської міської ради на 2020 рік та внесення змін до переліку проектів і проектних заявок на проекти, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад в 2019 році. Останнє питання викликало жваве обговорення у членів виконавчого комітету. Старости старостинських округів Тамара Кір’ян, Олег Клімов та Станіслав Живолуп уточнювали перелік проектів, які були включені до переліку.

Про хід виконання Комплексної програми розвитку освіти Глобинської територіальної громади на 2017-2020 роки проінформувала присутніх Наталія Пасько, головний спеціаліст відділу освіти.

Сергій Нагацький, головний спеціаліст відділу комунального майна та закупівель повідомив про стан квартирного обліку громадян при міськвиконкомі.

Члени виконкому розглянули та затвердили рішення комісії з питань захисту прав дитини, про яке доповіла Оксана Клусович, головний спеціаліст служби у справах дітей виконавчого комітету, серед них виконання батьківських обов’язків громадянами, надання дозволу на право підписання договору оренди земельної ділянки зі сторони неповнолітнього та ін.

Члени виконкому також затвердили проєкт будівництва «Капітальний ремонт вул.Центральна (на ділянці від буд. №285 до буд. №249) в м.Глобине, Полтавської області», який виніс на розгляд Сергій Гапченко, начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва міськвиконкому.

Начальник юридичного відділу Віталій Голушко доповів про продовження терміну дії Угоди щодо соціально-економічного  партнерства з ТОВ «Лан-Агро», ТОВ «Агрофірма «Мічуріна» та ТОВ «Новомосковськ Агро», згідно їхніх пропозицій.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були затвердження графіків особистого прийому громадян Глобинським міським головою та посадовими особами Глобинської міської ради на 2020 рік, погодження режиму роботи об’єкту торгівлі, затвердження розпоряджень міського голови, призначення опікуна над частиною майна недієздатної особи, накладання адміністративного стягнення за вчинення адміністративного правопорушення та інші.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень