A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі Глобинської громади!

Дата: 30.12.2019 11:51
Кількість переглядів: 1462

Фото без описуСтрімко біжить час. І вже всього декілька днів відділяє нас від Нового 2020 року. Яким же для всіх нас був цей рік, який нині проводжаємо в історію? Можемо впевнено сказати, що кожен день 2019 року мав свою цінність, свою особливість, свої життєві уроки...

 

Тож були у нас і радощі перемог, і сповнені наполегливої праці трудові будні. Та весь цей час тривога за долю України не полишала наших сердець, але варто вірити, що Новий рік принесене нам можливості для подолання ситуації, що склалася. І прийде довгоочікуваний мир на Україну. Тож, нехай всі ті негаразди та невдачі, які спіткали нас цього року, стануть для нас досвідом та зроблять нас сильнішими у наступному році, а здобуті перемоги та досягнення надихають на нові звершення. Нехай все те, що було для вас дорогим і цінним у цьому році, буде поруч з вами і в наступному, нехай родинне тепло дарує вам спокій і впевненість, а радість спілкування з друзями наповнює ваше життя яскравими барвами.

      Вітаю вас, шановні земляки, з прийдешніми Новим роком та Світлим Різдвом Христовим! Хай небо над кожним із вас буде ясним і мирним, а ваше здоров'я – міцним. Нехай всі ті, хто стоїть на захисті кордонів країни повертаються до своїх домівок живими і здоровими. Хай рік Новий принесе кожному щастя, буде щедрим на сповнені мрії, подолані рубежі й перешкоди. Хай додасть він вам здоров’я і сил, творчого завзяття і наснаги, духовної величі і краси! Бажаю, аби прийдешній рік став для всіх нас роком добрих змін, роком миру і злагоди, достатку та добрих справ на благо Батьківщини!

Будьмо добрішими один до одного у Новому 2020 році!

Веселих всім різдвяних свят та щасливого Нового року!

З повагою,

Глобинський міський голова                                Станіслав Джусь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень