A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Стан законності та публічної безпеки на порядку денному виконавчого комітету

Дата: 04.01.2020 21:49
Кількість переглядів: 573

Сьогодні 4 січня 2020 року під час засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради члени виконкому розглянули та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Заступник начальника відділу поліції – начальник слідчого відділення Скляр Юрій інформував про стан законності, боротьбу зі злочинністю, охорону публічної безпеки на території обслуговування протягом 2019 року.


За звітний період працівниками поліції проведено ряд заходів з метою попередження, припинення, виявлення та розкриття злочинів, насамперед тяжких та особливо тяжких, крадіжок всіх форм власності, шахрайств та інших. Повідомив, що до вказаних заходів залучалась максимальна кількість особового складу з метою встановлення осіб, які займаються скоєнням крадіжок всіх форм власності. Проводились рейди - перевірки населених пунктів району під час яких перевірялись раніше судимі, неповнолітні, які перебувають на обліку в Глобинському ВП ГУНП, а також особи, які схильні до скоєння крадіжок всіх форм власності та інших злочинів і правопорушень. Наголосив, що встановлення камер відеоспостереження в рази підвищує швидкість та якість проведення досудових розслідувань, притягнення винних осіб до відповідальності та забезпеченні безпеки громадян.

Відповідаючи на питання членів виконкому та присутніх на засіданні працівників виконавчого комітету щодо незаконної вирубки деревини, Юрій Скляр акцентував увагу, що поліцейські спільно з органами місцевого самоврядування в нічний час доби проводять рейди місцевості, де можливо виявити факти порубки деревини. Тож, заходи із виявлення та припинення незаконних порубок лісу, встановлення причетних до цього осіб та притягнення їх до відповідальності проводяться поліцією Глобинщини постійно та триватимуть й надалі.

На питання щодо притягнення до відповідальності винних за пошкодження новорічних прикрас заступник начальника відділу поліції Юрій Скляр запевнив, що підозрювані відомі і обовязково будуть притягнені до відповідальності.

Серед питань, які очільник громади прохав начальника слідчого відділення взяти на контроль, було і  паркування автомобілів у місцях не призначених для парковки, що може спричинити аварійні чи небезпечні ситуації.

Члени виконкому розглянули та затвердили план заходів щодо надійного забезпечення якості води існуючого водозабору КП «Глобинське». Прийняли рішення щодо повернення малолітнього сина батькам, попередивши їх про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо малолітнього сина. Затвердили низку актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, та прийняли рішення про надання міському голові Станіславу Джусю частини щорічної основної відпуски.

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень