A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

З 1 січня 2020 року рішенням Уряду особам пільгової категорії надано можливість змінити форму отримання пільг

Дата: 09.01.2020 09:37
Кількість переглядів: 644

Фото без описуЗ метою проведення інформаційно – роз'яснювальної роботи серед жителів міської ради, повідомляємо, що  з 1 січня 2020 року  рішенням Уряду особам пільгової категорії, яким надаються пільги у безготівковій формі, надано можливість у будь-який час змінити форму отримання пільг на готівкову. Для цього потрібно звернутися до відділу персоніфікованого обліку управління соціального захисту населення Глобинської райдержадміністрації (м.Глобине, вул.Гагаріна, 1 (приміщення райвійськомату), контактний телефон: 25104 та подати відповідну заяву із зазначенням рахунку уповноваженого банку. При собі мати паспорт.

 

Пільга у готівковій формі надаватиметься з місяця, що настає за місяцем подання заяви. При наявності у пільговика відкритого в уповноваженому банку рахунку (пенсійного чи іншого соціального рахунку), подаються реквізити вказаного рахунку, у разі відсутності банківського рахунку, необхідно звернутися до уповноваженого банку та відкрити рахунок для перерахування пільг у грошовій готівковій формі.

 

Звертаємо увагу, що у разі подачі заяви про надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг у грошовій готівковій формі протягом опалювального періоду виплата пільг проводиться  тільки через банківські установи шляхом перерахування коштів на рахунок пільговика в уповноваженому банку. Отримувати пільги у готівковій формі через виплатні об'єкти АТ «Укрпошта» пільговики матимуть можливість  після закінчення  опалювального періоду, шляхом подання до 15 травня відповідної заяви.

 

Пільговики, які не виявили бажання змінити форму отримання пільг з безготівкової на готівкову звертатися до відділу персоніфікованого обліку управління соціального захисту населення Глобинської райдержадміністрації додатково не потрібно.

 

Управління соціального захисту населення

Глобинської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень