A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ІНФОРМАЦІЯ про комунальний заклад культури, на посаду завідувача якого проводиться конкурс

Дата: 20.01.2020 18:26
Кількість переглядів: 1073

Фото без описуСтруктура та матеріально-технічна база: Комунальний заклад «Публічна бібліотека Глобинської міської об’єднаної територіальної громади Полтавської області» юридична адреса: вул. Гагаріна, 3, м.Глобине, Глобинський район, Полтавська область, Україна, утворений рішенням сесії Глобинської міської ради від 23.12.2019 року №1850 є бюджетною установою і фінансується з міського бюджету.

Комунальний заклад «Публічна бібліотека Глобинської міської об’єднаної територіальної громади Полтавської області» - це об’єднання бібліотек в єдине структурно-цілісне утворення, до якого входять:

- Глобинська бібліотека– головна бібліотека (м.Глобине, вул. Гагаріна,3)

- Глобинська бібліотека-філія (м.Глобине, вул. Промислова, 11-а)

- Жуківська бібліотека-філія

- Опришківська бібліотека-філія

- Бабичівська бібліотека-філія

- Пирогівська бібліотека-філія

- Новомосковська бібліотека-філія

- Борисівська бібліотека-філія

Сектор методичного та інформаційно-бібліографічного обслуговування, сектор комплектування та обробки літератури, відділ обслуговування читачів є складовими публічної бібліотеки.

Публічна бібліотека має єдиний штат працівників - 9 осіб (7,5 шт. одиниць), має єдиний бібліотечний фонд з централізованим комплектуванням, обліком, обробкою та каталогізацією документів на різних носіях інформації, централізованим документосховищем, загальними базами даних та довідково-пошуковим апаратом.

Загальна площа приміщень 1061,5 кв.м.   в тому числі для зберігання фондів – 821 кв.м. та для обслуговування користувачів – 240,5 кв.м. На праві оперативного управління перебуває 4 приміщення бібліотеки, 4 приміщення - орендовані.      

Комунальний заклад забезпечений комп'ютерною та копіювальною технікою, головна бібліотека та філії підключені до мережі Internet. Місцевим бюджетом передбачено кошти на проведення в  тематичних вечорів, присвячених святковим датам, та участь цих закладів у культурно-мистецьких заходах громади.

У 2019 році на утримання  використано кошти в сумі 734 459 грн. (з них: на виплату заробітної плати - 569982 грн.; на придбання основних засобів  – 37740грн.). На передплату видань у 2019 році використано 21934 грн. Бібліотечні фонди поповнено 1044 новими книгами на суму 104803 грн.  З місцевого бюджету на придбання літератури у 2019 році  використано 32500грн.

Умови праці завідувача КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської об’єднаної територіальної громади Полтавської області».

Посада –  завідувач КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської об’єднаної територіальної громади Полтавської області» (1 штатна одиниця). Оплата праці здійснюється відповідно до постанови КМУ від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ. Закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», зі змінами, наказу Міністерства культури і туризму України від 18.10.2005 №745 «Про впорядкування умов оплати працівників культури на основі Єдиної сітки», зі змінами, виходячи з установлених завідуючому:

  • посадового окладу згідно тарифних розрядів з урахуванням фактично відпрацьованого часу.

Згідно з чинним законодавством України  надається щорічна оплачувана відпустка тривалістю 24 календарних дні та додаткова відпустка 4 календарних дні (згідно Колективного договору). Оплата відпустки проводиться, виходячи із середньомісячного заробітку, обчисленого в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. У разі відпустки, йому одночасно надається матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі посадового окладу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень