A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні глобинці!

Дата: 22.01.2020 08:55
Кількість переглядів: 458

Фото без описуЩиро вітаю вас із Днем Соборності України! Це свято відзначається щорічно 22 січня, бо саме у цей день, більш ніж 100 років тому на Софіївській площі у Києві урочисто проголошено «Акт Злуки» — акт об'єднання східних і західних українських земель.

Ця подія стала вікопомною для кожного, хто пишається тим, що він українець, знає та усвідомлює значення боротьби за територіальну цілісність нашої Батьківщини. Адже саме того дня Україна стала СОБОРНОЮ, нарешті досягнувши величної мети мільйонів українців, хоч на цьому їхня боротьба не скінчилася.

Здавна українська земля була «ласим шматком» для сусідів, а історія України - це історія боротьби українського народу протягом століть за свою незалежність та єдність. Сьогодні Україна – суверенна, демократична, незалежна, соціальна, правова держава, одна з найбільших Європейських країн, її площа близько 604 тис. км.кв., в ній проживає понад 100 національностей, які є громадянами України, і які творять сьогодення країни. Проте і сьогодні, на жаль, проблема соборності залишається не менш актуальною. Територіальна цілісність країни скріплена кров’ю щирих українців - незламних духом і волею героїв, які  ціною власного життя відстоюють і виборюють її.

З нагоди відзначення свята щиро бажаю вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, добра, миру, злагоди, єдності дій і думок на шляху реалізації планів і задумів заради розбудови і процвітання Батьківщини, заради добробуту кожного українця. Хай Бог допоможе нам здобути мир і творити своє майбутнє у вільній соборній державі!

 

З повагою,

Глобинський міський голова                  Станіслав Джусь

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень