A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Енергетичний аудит сприятиме покращенню енергетичної ефективності комунальних будівель громади

Дата: 28.01.2020 16:14
Кількість переглядів: 737

БудинокВ 2019 році Глобинська об’єднана територіальна громада взяла  участь в Проекті «Енергоефективність у громадах II», який впроваджується компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Уряду Німеччини, та Програми «U-LEAD з Європою».  

В рамках цього проєкту на замовлення Асоціації «Енергоефективні міста України» за дорученням і на кошти підтримки компанії GIZ були здійснені енергетичні аудити будівель Глобинської гімназії №1 імені В.Є. Курченка та Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5.

Роботи проведені ФОП Парасочка С.О. з м. Полтави за участю працівників відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту. В результаті виконаної роботи розроблені технічні звіти про проведення енергетичного аудиту та видані енергетичні сертифікати на ці будівлі.

Ця документація на сьогодні дуже актуальна , оскільки відповідно до вимог діючого законодавства, розроблення будь-якої проєктно-кошторисної документації (ПКД), що стосується будь-яких ремонтних робіт в комунальних будівлях, потребує наявності енергетичного сертифікату будівлі.

Тому, завдяки участі в проєкті «Енергоефективність у громадах II» та розробленим звітам про енергоаудит тепер можна чітко визначити техніко-економічне обгрунтування для розробки ПКД по енергетичній реновації будівель навчальних закладів з метою створення комфортних умов отримання освіти учнями громади.

Відділ соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень