A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 30.01.2020 13:57
Кількість переглядів: 648

Початок виконкому 29 січня 2020 року в залі засідань Глобинської міської ради, під головуванням міського голови Станіслава Джуся, відбулося  чергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради.

На розгляд порядку денного було винесено 30 питань. Прийнято  28 рішень виконавчого комітету. Два рішення не набрали необхідної кількості  голосів членів виконавчого комітету.  

Начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Володимир Бондарь доповів про виконання Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади за 2019 рік. (Інформація  про виконання Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2019 рік).

Серед основних планових питань, винесених на розгляд - організація оплачуваних громадських робіт на території Глобинської міської ради у 2020 році, та визначення об’єктів та видів робіт, на яких засуджені відбуватимуть покарання у виді громадських робіт, а порушники відбуватимуть адміністративні стягнення у виді громадських та суспільно корисних робіт. Сергій Пономарьов, начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою надав перелік видів вищевказаних робіт та повідомив, що в Глобинській міській раді передбачено створення 100 тимчасових робочих місць для організації оплачуваних громадських робіт за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття та коштів бюджету громади.

Сергій Нагацький, провідний спеціаліст відділу комунального майна і закупівель виніс на затвердження списки громадян по квартирному обліку при виконкомі Глобинської міської ради та акт обстеження автобусної зупинки по вул.Ліхачова в с.Устимівка.

Начальник відділу освіти Світлана Надтока ознайомила присутніх з Положенням про проведення І міського конкурсу учнівської творчості «Поезія – це завжди неповторність», присвяченого творчості Ліни Костенко.  Цей конкурс покликаний сприяти глибшому ознайомленню та вивченню молоддю спадщини видатної української поетеси та виявленню обдарованих особистостей серед школярів.

Керуючою справами виконкому Наталією Четверіковою проведено аналіз по виконанню рішень виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2019 рік. Більшість рішень міськвиконкому знято з контролю, в зв’язку з їх виконанням. Окремим з них продовжено термін дії та залишено на контролі.

Про підсумки роботи зі зверненнями громадян, які надійшли до виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2019 рік проінформувала  начальник загального відділу Світлана Кузнєцова.

Начальник відділу культури спорту, сім’ї та молоді міськвиконкому Олександр Шайнога запропонував внести зміни до рішення виконкому Глобинської міської ради за №31 від 26.02.2019 року, для забезпечення відшкодування вартості фактично наданих Манжеліївською сільською громадською організацією «Милосердя» послуг з тимчасового притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства. Члени виконавчого комітету підтримали це рішення.

Начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва міськвиконкому Сергій Гапченко виніс на розгляд членів виконавчого комітету затвердження проектів будівництва та заяви громадян про присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомості. 

При розгляді заяв про присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості  Петра Молодчина було  виявлено невідповідний  механізм узаконення самочинно збудованих об’єктів та недостовірні дані у технічній документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку для розміщення об’єкту промислового використання. В зв’язку з недостатньою кількістю голосів, рішення по даних питаннях не були прийняті.

Начальник відділу соціального забезпечення Людмила Норенко  ознайомила членів виконкому із заявою мешканки громади про поновлення цивільної дієздатності недієздатної особи та рекомендаціями ради опіки та піклування при виконкомі Глобинської міської ради з даного питання.

Про надання повноважень ССД виконавчого комітету Глобинської міської ради на складання протоколів про адміністративні правопорушення передбачені частинами 5 та 6 статті 184, статтею 188-50 КУпАП доповіла Валентина Завезіон, начальник служби у справах дітей. Також, члени виконкому розглянули та затвердили рішення комісії з питань захисту прав дитини. 

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям громади, затвердження розпоряджень міського голови, надання дозволу на відвідування малолітніми дітьми Глобинських ДНЗ, затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню та інші.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень