A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні глобинці!

Дата: 12.02.2020 17:10
Кількість переглядів: 3517

АвтобусСьогодні, 12 лютого 2020 року  вранці під час здійснення пасажирських перевезень на міському автобусному маршруті №4 (вул. Володимирівська – Свинокомплекс)  сталася неординарна подія. Через вчинення з особливою зухвалістю умисних дій жителем міста Глобине Удодом В.В., який мікроавтобусом «Форд» перегороджував декілька разів рух  пасажирського автобуса, що обслуговував вказаний маршрут, блокуючи його подальший рух,  було зірвано  надання послуг з перевезення пасажирів по місту Глобине  в період часу з 9 до 10 години.

За фактом вчинення з мотивів  явної неповаги до суспільства гр-ном Удодом В.В. дій, що супроводжувалися  особливою зухвалістю та становили загрозу для  громадського правопорядку і дорожнього руху, перешкодили здійсненню міських перевезень в місті Глобине,  до Глобинського відділу поліції направлено відповідне звернення про притягнення винної особи  до кримінальної відповідальності.

У зв’язку з тим, що через умисні дії Удода В.В. по блокуванню руху автобуса, який здійснював міські перевезення,  були спричинені  незручності та негаразди для жителів міста Глобине, які мали намір скористатися послугамим міського перевезення за маршрутом №4 в період часу з 9 до 10 години ранку,  приносимо  свої  вибачення та запевняємо, що докладатимемо зусиль для забезпечення безперебійного перевезення пасажирів по місту Глобине за визначеними міськими маршрутами.

Виконавчий комітет Глобинської  міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень