A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні ветерани війни в Афганістані та учасники бойових дій на території інших держав!

Дата: 14.02.2020 19:56
Кількість переглядів: 623

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.  З кожним роком все далі і далі ми віддаляємось від тих страхітливих років афганської війни. Але часу не підсилу викреслити з нашої пам’яті приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею чи власною волею одягнених у солдатські шинелі.

З нагоди цього пам'ятного дня висловлюю глибоку вдячність вам за вашу мужність і патріотизм, за стійкість та витримку. Ваші діти  можуть по праву пишатися своїми батьками.

Сьогодні ми схиляємо голови перед вічною пам'яттю солдат, які так і не повернулися живими на рідну землю. Висловлюю щирі співчуття матерям і дружинам, всім рідним загиблих, адже їм зараз найтяжче. Їм доводиться жити і миритися з цим нестерпним болем, усвідомленням того, що вже нічого не можна змінити, і нести цю тугу протягом всього життя.

Шановні  воїни - інтернаціоналісти! Від імені всієї Глобинської громади та депутатського корпусу  зичимо  вам  міцного здоров’я  і  мирного неба, достатку і довголіття,  добра і злагоди вашим родинам. Нехай ваш досвід, високі моральні якості, принциповість і професіоналізм й надалі слугують ствердженню миру та злагоди на рідній землі.

 

З повагою,

Глобинський міський голова                 Станіслав Джусь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень