A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні земляки!

Дата: 20.02.2020 08:46
Кількість переглядів: 591

Фото без описуЇх назвали Небесною сотнею… Вони загинули в Києві на Майдані Незалежності, вулицях Грушевського та Інститутській в боротьбі за майбутнє України.

20 лютого ми вшановуємо пам'ять тих, хто поклав своє життя за майбутнє нашої держави, хто боровся за її свободу, хто був в епіцентрі Революції гідності.

Ці люди, своїм прикладом, навчили нас бути небайдужими, брати на себе відповідальність і відстоювати незалежність своєї країни до останнього подиху.

До сьогодні залишається багато питань без відповідей. Різні думки, різне ставлення та різні оцінки подій тих лютневих днів… Але зрозуміло одне – українці завжди готові захищати свою землю, волю та правду навіть ціною власного життя. Тож сьогодні маємо гуртуватись, аби знайти правду, щоб винні були покарані. Але гуртуватись не довкола ненависті, а довкола любові і справедливості. Адже саме такою в своїх мріях загиблі герої бачили державу, за яку віддали свої життя.

Тож, закликаю у ці дні згадати усіх, хто відстоював гідне майбутнє України ціною власного життя. Хай світла пам'ять про них, згуртує нас, живих, дасть нам силу та мудрість, віру і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Слава Україні! Слава Героям! Слава Небесній Сотні!

 

З повагою,

Глобинський міський голова                       Станіслав Джусь

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень