A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання чергової сесії міської ради

Дата: 19.03.2020 17:29
Кількість переглядів: 1671

19 березня 2020 року відбулося засідання чергової сесії Глобинської міської ради, на яке зареєструвалося 20 депутатів. Після голосування за порядок денний депутати затвердили звіт міського голови Станіслава Джуся про діяльність виконавчих органів ради за минулий рік.

Потому на сесійному засіданні внесли зміни до комплексної Програми розвитку фізичної культури і спорту Глобинської міської територіальної громади на 2016-2020 роки та затвердили Програму  «Енергоефективність та енергозбереження на об’єктах комунальної власності Глобинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», яка продовжить розпочаті у 2019 році заходи щодо енергозбереження будівель комунальної власності.

Встановити заборону продажу у нічний час, а саме з 22.00 до 07.00, пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових субєктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території населених пунктів Глобинської громади депутати вирішили майже одноголосно.

При розгляді питання про внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2020 рік за пропозиціями депутатів були внесені деякі корективи та більшістю голосів рішення ухвалено. Воно передбачало виділення коштів  на поточний ремонт дорожнього покриття вулиць населених пунктів громади у сумі 5 млн. грн., на співфінансування поточного ремонту дороги загального користування місцевого значення м.Глобине-с.Старий Хутір у сумі 900 тис. грн, на придбання дитячого майданчика для с.Опришки 190 тис. грн та інші доповнення.

Рішенням щодо внесення змін та доповнень до бюджету Глобинської ОТГ на 2020 рік Комунальному неприбутковому медичному підприємству «Глобинська центральна районна лікарня» Глобинської районної ради Полтавської області (КНМП «Глобинська ЦРЛ») виділено кошти у сумі понад 3 млн грн. для придбання:

  • апарат штучної вентиляції легень 300 тис. грн.
  • апарат штучної вентиляції легень з можливістю ШВЛ у дітей  300 тис. грн.,
  • кисневий концентратор  3 шт. - 120 тис. грн.
  • автоматичний дозатор лікувальних речовин 4 шт.- 60 тис. грн.
  • апарат для зварювання тканин «Пантонмед» 150 тис. грн.
  • автоклав  200 тис. грн.
  • автоклав клас В 250 тис. грн.
  • ультразвукова мийка з дегазацією 30 тис. грн.
  • гістероскоп  з відеосистемою 150 тис. грн.
  • монітор пацієнта 10 шт. - 300 тис. грн.
  • ларингоскоп 2 шт. - 12 тис. грн.
  • лампа  бактерицидна закритого типу пересувна  5 шт. - 75 тис. грн.
  • набір гінекологічних інструментів 2 шт. - 50 тис. грн.
  • відеоендоскопічного комплексу в комплекті з відеогастроскопом – 1 млн. 50 тис. грн.
  • поточний ремонт системи киснезабезпечення - 230 тис.грн.

Цим же рішенням для Центру первинної медико-санітарної допомоги у Глобинському районі у зв’язку з поширенням коронавірусу передбачено кошти на придбання засобів індивідуального захисту медичного персоналу: распіратори, захисні окуляри, рукавиці нітрилові, халати одноразові непромокаючі та дезінфекційні препарати на загальну суму 100 тис. грн. На відшкодування вартості медикаментів, відпущених пільговим категоріям населення, а також хворим на онкологічні захворювання, психічні розлади, гематологічні захворювання, ревматоїдний артрит, цукровий діабет, післяопераційний гіпотиреоз виділено кошти у сумі 100 тис. грн.

На відшкодування різниці між розміром ціни (тарифу) на житлово-комунальні послуги, які надає КП «Глобинське», та які затверджувалися або погоджувалися рішенням органу місцевого самоврядування, та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво передбачено 456 410 грн. А для регулювання цін на послуги місцевого автотранспорту з міського бюджету виділено кошти у сумі  близько 460 тис. грн.

На сесії розглянули також низку земельних питань. 

Нагадаємо, що всі рішення, прийняті сесією Глобинської міської ради, оприлюднюються у Розділі «Архів документів (проєкти рішень, рішення, протоколи, порядки денні, таблиці голосування, інше)» у лівому меню.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень