A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Муніципальна міліція контролює самоізоляцію громадян, які повернулись з-за кордону

Дата: 25.03.2020 14:15
Кількість переглядів: 2829

Cьогодні до Глобинської міської ради надійшло ще три повідомлення про осіб, які повернулися до України, а саме прибули до міста Глобине із-за кордону. Тож терміново, за дорученням міського голови Станіслава Джуся, працівники Глобинського міського громадського формування з охорони громадського порядку «Муніципальна міліція» проводять роз’яснювальну роботу серед таких жителів.

Особам, які повернулися із-за кордону, пояснили, що вони в обов’язковому порядку повинні самоізолюватися і перебувати в самоізоляції протягом 14 діб, аби зменшити ризик інфікування та убезпечити інших жителів громади.

Всі інформовані особи підписали згоду на добровільну ізоляцію на 14 днів. У разі порушення підписаної згоди ці люди можуть притягуватись до адміністративної відповідальності.

Ще раз закликаємо всіх, хто володіє інформацією чи знає таких людей, які повернулися із-за кордону, особливо з тих країн, де зафіксовані випадки захворювань, спричинених коронавірусом (бо саме вони відносяться до І групи ризику), і не дотримуються самоізоляції, прохаємо повідомляти за  номером телефону 24-2-78 або 102. Ця інформація потрібна аби з такими людьми була проведена відповідна роз'яснювальна робота.

Будьмо свідомими і відповідальними. Попередивши прибувших осіб про необхідність дотримуватися самоізоляції, ми можемо запобігти поширенню коронавірусної інфекції та зберегти багато життів, адже лише самосвідомість кожного сьогодні є головною зброєю у боротьбі з невідомим ворогом!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень