A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Працюючі пенсіонери: квітневі перерахунки

Дата: 10.04.2020 14:13
Кількість переглядів: 527

Фото без описуНаразі на Полтавщині налічується майже 88 тис. Громадян з них  2.3 тисячі жителі Глобинського району, які вже досягли пенсійного віку, але продовжують працювати.

Варто нагадати, що у квітні працюючі пенсіонери, які після призначення чи останнього перерахунку пенсії відпрацювали щонайменше 24 місяці, одержать автоматично перераховані пенсії відповідно до ст. 42 Закону України  "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування". У рамках зазначеного перерахунку з урахуванням страхового стажу та заробітної плати було оброблено 1,4 тис. пенсій. Виявилося, що чисельність пенсіонерів, яким підвищено виплати, склала майже 1 тис. осіб, а середній розмір підвищення - 155 гривень. У складних умовах сьогодення – це досить помітне вливання до гаманця літньої людини та стимул за можливості працювати й надалі.

Працівники Пенсійного фонду, опікуючись проблемами людей похилого віку, просять їх залишатися вдома і не ризикувати своїм життям і здоров’ям.

Одночасно звертаємося до роботодавців з проханням виявити розуміння до пенсіонерів, яких життєві обставини змушують працювати, і надати таким працівникам відпустку або перевести на віддалений режим роботи.

Звертаємо увагу, що в умовах карантину фінансування, виплата та доставка пенсій здійснюються в районі вчасно, відповідно до затверджених графіків!

Бережіть себе – збережете Україну!

                                                                              

Головне управління Пенсійного фонду

України  в Полтавській області

Глобинський відділ обслуговування

громадян (сервісний центр)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень